Veljko Nikolić otišao u Lion

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.02.22. | 18:25

Mladi vezista će pokušati da izleči skočni zglob u čuvenoj klinici

Iza Veljka Nikolića je praktično izgubljena godina. Imao je zapaženu rolu nekadašnji mladi reprezentativac Srbije u prošloj sezoni, ali je tokom jeseni bio na margini dešavanja. Povreda skočnog zgloba limitirala mu je minutažu do krajnjih granica. Odigrao je svega 234 minuta na osam mečeva, i nije imao veliki uticaj na rezultate ekipe Dejana Stankovića.

Kuburio je sa povredom skočnog zgloba Veljko Nikolić. Vraćao se na treninge, ali je po navici obnavljao povredu i ostajao van takmičarskog ritma. Verovali su u Ljutice Bogdana da će se sve promeniti posle zimskih priprema. Uzalud.

Izabrane vesti

Tokom jednog bezazlenog starta na loptu u Beleku Veljko Nikolić je obnovio povredu, čak i na nekoliko dana napustio pripreme u turskom letovalištu.

Veliku glavobolju zadali su problemi sa skočnim zgloboom Veljka Nikolića stručnom štabu i najdogovornijim licima u Ljutice Bogdana. Posebno što je Zvezdan Terzić verovao da mladi vezista može da se vrati na nekadašnji nivo.

Postojala je mogućnost i da tokom zime Veljko Nikolić promeni klub, obzirom da su skauti praške Slavije dolazili zbog njega u Belek. Nisu videli ništa. Nikolić nije igrao prijateljske utakmice, uglavnom je tokom najtežeg dela priprema radio sa strane.

Tokom jeseni je problem dobio na težini posle saznanja da se na snimcima ne vidi ništa. Otuda su na Marakani rešili da Veljka Nikolića pošalju na dodatna ispitivanja, odnosno pregled u jednu od najpoznatijih sportskih klinika u Evropi. Narednih nekoliko dana Nikolić će provesti u Francuskoj, kako bi čuo mišljenja najpoznatijih specijalista.

Nadaju se na Marakani da bi i pored svega nabrojanog Veljko Nikolić mogao da im pomogne u finišu sezone. Posebno što Crvenu zvezdu očekuje borba na tri fronta.

Tokom novije istorije Crvena zvezda je često slala fudbalere u francusku kliniku. U Lionu je svojevremeno tretmanima bio podvrgnut i Nemanja Vidić zbog hroničnih problema sa leđima.


tagovi

Veljko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara