Komentari na vest

Veljko Nikolić počinje da trenira, 31 dan nije izlazio iz kuće

Z

Zekimiki

pre gotovo 2 godine

Prica se da je teski pijano i da je izbacen iz tima
N

Nexxx

pre gotovo 2 godine

Od kad je osvanjavao po kafanama sa onim gastarbajterom,on noije krocio vise na teren
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

hoces moći barem jedan duel da izdržiš
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

E moj dobri Veljo cuj " ...stigao sam da procitam Varsavski protokol .. " , knjiga ima 450 strana i zanimljiva je pa se cita " u dahu" za dva dana je mozes spizditi , a za mesec mozes ceo serijal o Koton Malonu.. ali kapiram da je Soni odneo sve slobodne trenutke...
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Za 31 dan samo 1 knjigu?!?!? Veljo, Veljo ... ccc ... Sve najbolje!
G

Gostkaz

pre gotovo 2 godine

laz, ja ga vidjao po splavovima
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Ma samo ti Veljo odmaraj....verovatno si imao vremena da naskrabas jos neku tetovazu, a za fudbal - ma koga briga. Ti si na zalost, klasican primer gubljenja roditeljske kontrole, nad vaspitavanjem sopstvenog deteta...Kada se samo prisetim nekih natpisa u stampi - "Nas Luka Modric", dodje mi da prsnem od smeha.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

31 dan? I knjigu procitao?jel ti knjigu preporucio neko od konobara Brauna? Jos od Ofke se videlo da sve Imas sem glave,pitaj Racica za savet koji je za tebe drvo Ali ipak igra u Valensiji....
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da uspe, ali suvise povreda i lose srece je imao, imao je veliki talenat, nije se dalo. Mozda bi smatrao da je korak unazad, ali mogao je razmisli o nekoj pozajmici 6 meseci, da igra konstantno, pa makar i druga liga, da vrati osećaj, izgubi strah koji sigurno ima.

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Potpuno se slažem, bez obzira na odrađene pripreme, bez minimum 6 meseci redovnih igara ne može da se očekuje kontinuirani kvalitet i da zaista može da konkuriše za prvi tim... A tamo kako stvari stoje, biće ozbiljna konkurencija, a kad se na to doda sve veći pritisak, što dalje u Evropi i opet osvajanje prvenstva zbog sigurnog mesta u LŠ sledeće godine... Srećno Veljo.