Komentari na vest

Veljko Simić: Osećamo da je ceo grad uz Vojvodinu, to je veći dobitak i od šest bodova posle dva kola

v

vdvc

pre gotovo 2 godine

Naravno Simic naravio potez karijere sto treba da rade i ostali, do juce ga niko nije spominjao a sada se pise o njemu kao igracu najboljem u prva dva kola
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Jao jao, valjda si naučio do sada da većina Novog Sada navija za Zvezdu. A ove slike i kao opasan sam, zašto se u Zvezdi nisi pokazao - umeš da umuvaš nekom Voždovcu, ali ti se zato noge odseku kada treba da šutneš loptu protiv nekog jačeg. Tačno si za Vošu i ništa bolje.
R

Ridi

pre gotovo 2 godine

Vosa na turbo pogon.Bravo
Z

Zvezdana

pre gotovo 2 godine

Šta je ovo, reč o Vojvodini 100 komentara. Ovo je ozbiljno Voša bije bitku u kvalifikacijama za LŠ sledeće godine.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Udjes u vesti o Vojvodini i odmah novih 10 igrača dolazi, titula se uzima, Liga šampiona, 20, 30 miliona ... Aman ljudi, šta gledate?!?!? Polako, ne letite! Klub tek izlazi iz kanala! Ove sezone bilo koje mesto koje vodi u Evropu!
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Da stavimo navijacke strasti u stranu, drago mi je da se Vosa vraca. I treba jaka Vosa, jaka Cuka, jak TSC, jak Radnicki, da nam cela liga bude jaka i konkurentna, da nas sto vise bude u evropi.
m

miloooosssss

pre gotovo 2 godine

da nije Danijel Aleksic igrac o kom se pise da dolazi
S

Slaninar 4838939

pre gotovo 2 godine

Nije igrao u klubu iz liga petice
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Eto koliko pratis fudbal, igrao je u AS Saint-Étienne Francuska liga. Neverovatno koliko samo lupetate
S

Slaninar 48494993

pre gotovo 2 godine

Ciske pisalo je da je imao znacajnu ulogu u klubu iz lige petice. 5-6 utakmica u Sent Etjenu se ne mogu racunati.
m

millooossss

pre gotovo 2 godine

da nije Damjan Aleksic igrač o kojem se pise da dolazi?
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Dobija ih danas Spartak,taman da ih malo spusti na zemlju
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Isto tako je i Zigic pricao pred 2 kolo pa ga je Vosa ispratila sa 4 komada
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Vojvodina je bila i ostala ključna ekipa za razvoj i dobrobit Srpskog fudbala. Radnički je malo iza njih. Ako su te dve ekipe standardno okej i standardno igraju Evropu, mogli bi biti što smo nekad bili...uskoro.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Sto mi drago ovo pljuvanje po Vosi, to znaci da se navijaci Zvezdane ipak malkice brinu hehe. Ovi grobari su stvarno smesni oni stvarno nemaju nikakvog razloga da prete bilo kom timu u Superligi jer su, pa posle jucerasnje tekme za jedno 7 mesto. Rekao sam pre pocetka gledajuci pripreme da ce biti 5 ali sada menjam misljenje i mislim da ce biti 7. Vosa jeste 2 kako sam i predvideo ali to je samo zbog gol razlike inace bi bila prva. Ah sto volim kada sam upravu.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Ovi minusi potvrdjuju moju konstataciju :)
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Fk Vojvodina je sramota Srbije, a naročito decentralizovane i separatističke Vojvodine.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Kakav si smrad!
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Uskoro će Voša igrati Austrijsku bundes ligu ;) .
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Nenade,mrco...ne austrijsku nekgo madjarsku,ako oces vec nesto da lupis nauci prije toga,jado
f

fsf

pre gotovo 2 godine

@Nenad1246 @ ha ha zato sto je jedina pravi Srbski klub, zato sto jedina ima Srbsko ime Vojvodina i treba da igra i madjarsku i Austrijsku ligu sa takvim imenom koje ih plasi. Ali zato imamo stubove sa imenima Partizan i Zvezda Udbasko komesarska. Posle dva kola poceli blizanci da jaucu i plase se mada ovo izgleda ovi iz rupcageova petokraka vise kmeci od Hrvata. EJ stubovi koju su osnovani u Tirani i Zagrebu pa se cudimo sto nam je ovako a jedna Vojvodina osnovana 1914 ili Macva 1919 i ostali klubovi su na margini sto se tice finasija
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Voša vicešampion!
c

crni Veljko

pre gotovo 2 godine

Vidi ovo svi nesto pisu vrhunski igrac, bio je top u Zvezdi... Vi ljudi niste svi svoji. Decko je balerina. Bio je izgubljen u svakom bitnijem mecu. Njegov maksimum je Vojvodina. Kratko pamcenje kod naseg naroda. Nikada necu zaboraviti kada je imao vrhunsku sansu protiv Napolija, loptu serviranu na sut, i on ce sutnuo cime? Petom! A lopta metar isprd njega. Uspeo je covek petom da je udari. Bruka.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Ala si se nalupeto...
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Vojvodina se lepo pojacala, dobro startovala ali videcemo da li ce to biti dovoljno da napadnu titulu i prvo mesto koje vodi direktno u ligu sampiona i donosi 20 miliona, drugo mesto koje salje u trece kolo kvalifikacija sto donosi bar 4 miliona zbog zagarantovane lige konferencija ili da osvoji kup koji salji direktno u plej of lige evrope sto donosi direkno ucesce u ligi konferencija
S

SAMO VOSA

pre gotovo 2 godine

Ne moze do prvog ali do drugog moze.Tako je sad,realno.Sta ce biti u busucnosti videcemo,korak po korak.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

U najboljem slučaju četvrta na kraju.
B

BmSu

pre gotovo 2 godine

Dobija Spartak danas 🔵⚪⚡
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Dobija limunadu posle utakmice sigurno, nemoj da brines...
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Dobija 5 komada
I

Insajder021

pre gotovo 2 godine

Dogovor je postignut sa domaćom desetkom, bivšim reprezentativcem. Igrao je dosta značajnu ulogu u jednoj od liga petice. Za 2-3 dana znaće se sve. Toliko za sada.
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Dolazi iz Turskog velikana....
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Adem Ljajic? :)
m

miloooossss

pre gotovo 2 godine

Danijel Aleksic
d

drago mi je

pre gotovo 2 godine

da Vosa kao drugi najveci srpski klub bude jaka i igra kvalifikacije za lš! Vosa je ponos Srbije i bas bih voleo da navijam za dva nasa kluba u evropi.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Voši trebaju 4 igrača. Dva brza igrača koja bi špartali po stranama. Na primer Bakajoko koji bi mogao bilo šta po desnoj strani i Spiridonović koji bi se klao za minute sa Simićem. Jedan iskusni strani štoper, na primer Gogua ili Frimpong. I jedan iskusni zadnji vezni tipa Medojević ili Ignjovski.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Ti očigledno ne pratiš Vojvodinu, pa pišeš nebuloze. Na pozicijama koje si nabrojao Vojvodina je već dovela pojačanja i za sada se pokazaju odlično, a Zvezdin i Partizanov bivši i sadašnji škart preporučuj drugima.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Razumem ja to, ali Voša da bi bila konkurenta Partizanu treba da ima još dva, tri kvalitetna igrača. Frimpong sa iskustvom Lige šampiona, Medojević i Ignjovski sa iskustvom Bundeslige i Spiridonović koji mislim da je saradjivao sa Rastavcem. Eto jedino Bakajoko, al' dobro i on je prošao Interovu školu
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Radnicki iz Nisa dovodi tri bombe od pojacanja.
G

Gost......

pre gotovo 2 godine

Za ovog Zvezdasa sto kaze da bi bilo bolje da Partizan bude drugi zbog koeficijenta Pre nego sto je Milojevic dosao kod vas, Vojvodina je nekoliko godina u nizu imala znacajno bolji koeficijent od Zvezde. Ali pretpostavljam da tada nisi mislio da je bolje da Partizan i Vojvodina budu prvi i drugi. Lupas gluposti... Sportski pozdrav!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Војводинс може да има коефицијент колико оће и никад није била у некој групној фази,нажалост.Имс до клуба,армије навијача.Звезда може коефицијент да има -205 ал је ушла из првог кола у Лигу шампиона што није нико никад исто важи и за ЛЕ из првог кола.Ви имате добар почетак сезоне након 10 година,не гради се тако менталитет.Треба пар добрих сезона.Све најбоље Воши и да уђете у ЛК.Ти прати мало више фудбал па да ћаскамо.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

@Блок Ima nas vise nego sto mislis druze...
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Нема...Био сам у НС сто пута,кад сте били у експанзији тамо негде 2007,2008 па север никад пун није био(дуго не идем на текме ал пратим)...Воши је боље трећа да буде да има сигурно ЛК,а не да размишља да л ће имати Европу.Осим ако и друго место не доноси сигурну ЛК. Воши желим групну фазу европског такмичења,доста публике на стадиону и да се реновира Карађорђе јер источна трибина не личи ни на шта,да је среде наткрију,јужна тек из делова...И да долазе добри играчи,треба нашој лиги јака Воша.Поздрав за север наше земље. *наравно темпирати да будеш трећи је па немогуће
G

Gost....

pre gotovo 2 godine

Mozda bi ipak ti trebao malo vise da gledas fudbal a i da bolje citas komentare. Moj komentar se odnosio na period pre tih kvalifikacija, kad je Vojvodina pobedjivala Sampdoriju u sred Djenove ili Bursu koja je tad bila vrlo nezgodna, dok Zvezda nije imala para da plati struju na stadionu. Vojvodina je imala mnogo veci koeficijent od Zvezde. A sto se tice istorijskih uspeha, Zvezda je svakako uspesnija, mada Vojvodina ima vise evropskih trofeja od recimo Partizana, a pritom je i klub koji je mnogo stariji od dva beogradska. Takodje niko ne misli da je Vojvodina preko noci postala najjaci klub u ligi. Znaju svi da je potrebno vreme da se izgradi mocan tim, moj komentar je bio odgovor na to da je bolje da Partizan bude drugi. Ako Vojvodina bude 2 ili kojim cudom 1 to ce biti zato sto su svojom igrom to zasluzili, i glupo je reci da je bolje da neki drugi klub bude drugi. Sportski pozdrav!
G

Gost za blok

pre gotovo 2 godine

Ne lupaj,iz Lš imaš fore da ispadneš dva puta i opet si u Lk.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Није тачно да ако си други имаш ЛК...Није гарантовано.. Јуче је неко писао у коментарима да ако би Русе избацили онда би могуће било...а да за сада Партизан ако би био други и испадао све до лк би био носиоц,а с обзиром да воше нигде нема,не верујем...Не знам ко је писао али лепо је образложио.То је вест Лазетићев коментар после меча да партизаном и ја сам под овим именом написао да л неко зна то за Европу па нађи.Такоо да је боље бити трећи и бити миран. Звезда није имала за воду,јесте ...али колико сте пута у том периоду било испред нас? Свака част за Сампу,Бурсу...али долазила је и Звезда до финиша квалификација Славија па чувени двомеч Бордо...
G

Gost......

pre gotovo 2 godine

Druze blok, sustina mog komentara je da je koeficijent potpuno nebitan. Ko god bude 1,2 ili 3. ce to i zasluziti na terenu i samim tim je to najbolje za njih. Ako Vosa ili Cuka ili bilo ko treci bude na drugom mestu, ne znaci da nemaju sanse da se plasiraju u neko evro takmicenje. Sta ima veze ako nece biti nosioci u kvlaifikacijama za LK ili LE ako ispadnu iz kval. za LS. Jel treba da se bojimo nekih Kiprana, Maltezana ili nekog tima koji je bio 5,6 u nekoj malo jacoj ligi. Naravno da ne.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Ти не знаш шта причаш...коефицијент је битан да л би био носиоц човече...Да л би пре Војводина прошла Плзењ или гробари ансртозис нпр...па гробари...Пусти ти ко ће бити други,свака част ...Био је и Раднички па испао од Флоре човече више...Поента је као што је неки лик писао,ако је то заиста тако...трећи иде у последње коло квалификација за ЛЕ и ако испадне иде у ЛК...Ако си други квалификације за ЛШ стаза не шампиона ,а то је теже...испаднеш идеш у ЛЕ квалификације (и ко би боље прошао носилац из Србије или ко није О.о Звезда није добила ове егзотичне тек тако,да нисмо носиоци опет би био неки Краснодара (фигуративно) ,ако испаднеш из ЛЕ квалификације идеш у ЛК квалификације и шта нпр Воша није носилац и западне јој Боде,Плзењ,Лех нпр јел гарантовано пролази??? А ако си носилац наравно упали би лакши...ја парафразирам са тимовима алудирајући на јачину...Друга је ствар ако и другопласирани има гарантовано ЛК.То би могао mozzart неки текст о томе.Јте добили сте две текме кући већ сте европска сила до Јуче једва литванце прошли ,а сад који Кипрани ови они...па тај анартозис питање да л би ви избацили са најбољим играчем Вељком Симићем .
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Партизан избацио Сочи ,јел слаба екипа? Какви малтежани ни стегну до последње фазе.
G

GostMemi

pre gotovo 2 godine

Meni kao Zvezdasu je stvarno iskreno drago zbog Vojvodine,samo napred i da budete klub za Respekt
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Hvala, e ovakve Zvezdase kao sto si ti cenim. A one blizance prezirem! Ima razlike!
K

Kompanjero

pre gotovo 2 godine

Najbolje bi bilo (iako nije realno) da Vojvodina uzme titulu i direktno uđe u LŠ. Time bi dobila 20 miliona evra, bez obzira što bi bila topovsko meso u grupi. Zvezda bi prelako ušla u LE kroz stazu nešampiona LŠ i prošla bi grupu.
S

Stara kuka

pre gotovo 2 godine

Vosa kada bi direktno usla u Ligi Sampiona mogla bi da dovede nekoliko dosta ozbiljnih igraca.Bilo bi i zelje,volje,mogucnosti,novca plus LS.Nije to mala stvar.Ali ljudi ajmo realno,prosle godine je Vojvodina imala najgori tim u istoriji za ovih preko 100 godina i sad odjednom se prica o LS.Polako bre,relano samo,ne moze nista preko noci.Korak po korak.Vosi bi znacilo i drugo mesto ali ima jos mnogo da se igra.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Да Звезда да се одрекне 20 м и да се знојимо да ће опет Шериф
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

И као и у слићучају да Звезда или Партизан буду први, сваки цент од тих 20 милиона евра ће се слити у исту, напредну касу а клубске касе ће остати празне и презадужене као и до сад
Č

Čika Doca

pre gotovo 2 godine

Kao iskreni i verni navijač Zvezde, želim svu sreću Vojvodini u ovosezonskoj borbi. Raduje kada se takav klub polako ali sigurno vraća i uzdiže, dobro je pre svega za fudbal u Srbiji generalno. Mislim da će izboriti drugo mesto na kraju sezone i tako kroz kvalifikacije obezbediti makar LK. Što se trenutnog sastava tiče, mislim da im fali jedna 10ka, neki dobar organizator igre, kao i čvrst, visok, stamen i jak zadnji vezni. Iskreno, mislim da su dosta bolji od Čukaričkog i TSC-a, i ako se sezona ovako nastavi najveći protivnici za to drugo mesto biće im Partizan i Radnički Niš. Moja neka proekcija tabele na kraju sezone: 1 Zvezda, 2 Vojvodina, 3 Partizan, 4 Radnički Niš, 5 Čukarički, 6 TSC… Sportski pozdrav!
A

Astoria

pre gotovo 2 godine

Slažem se, sasvim je moguće da tako tabela izgleda na kraju prvenstva.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

partizan ce biti ili 5 ili 7 za sve ostalo se slazem
k

kosmos4

pre gotovo 2 godine

I dalje verujete sumnjivim,i proverenim lopurdama.Ne nasedajte na priče,laži i obmane.Svi znaju kako ce na kraju da bude,.A da ne pričam o Firmi koja ne postoji.
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Gospodin predsednik je Odbojku doveo u Novi Sad,a pored SD Partizan i Zvezda,nešto doneti iz Beograda,uzeti njima monopol,nije mala stvar. Pozitivna ideja sa solidnim strancima (za sada,videćemo dalje šta će biti)Nikolići,te ostanak Kabića, Topića,Devetka itd. Dobro se radi ove sezone u Voši samo napred.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Ako firma ne postoji deder se prosetaj u zvezdinom ili partizanovom dresu kroz NS
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

Može li neko da objasni činjenicu zbog čega država pravi stadione u Loznici, Leskovcu, Zrenjaninu, gradovima koji nemaju ni prvoligaše više, a kamoli superligase, a ne pravi iste za one koji igraju Superligu. Novi Sad, Kragujevac, Niš sa već propalim stadionom za kog nikog nije briga?! O čemu se tu zaboga radi?! Pljačka novca, lobiranje tih gradova, obećanja velikih provizija?!?!?!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Погрешни приоритети,уместо да је Спартак ушао у сезону са новим стадионом нпр 7000 наткривен;Ниш нова западна трибина,нова трава,нове столице јер да л овако без ремонта могу тамо да се играју утакмице групне фазе?;колико би боље било Јавор да је ушао у сезону са новим стадионом нпр 3000 капацитет, наткривен;Да од полусезоне нпр у КГ никне нов стадион 10-12к места;Воша ако не нов онда реконструкција јужна трибина на шта оно личи из делова ко лего коцке,исток да се направи нова наткрије....+Нова трава свима,прва друга лига+помоћни терени. Па и Младост гат да им се урадила друга трибина за нпр 2000 људи а не да играју на Вошином.Данас сутра колико њих из друге лиге да уђу не би могли на свом стадиону да играју...Уреду треба и Лозници и Зајечару и Петрограду али не у првом таласу,а и какве тимове имају кад ће они у супер лигу? Или имају стадион па ће волшебно до супер лиге.
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

Zaječar... Mislio sam na Zaječar, pogrešio u kucanju. Timok je ako se ne varam ispao lane iz Prve lige Srbije, sada je u trećem rangu takmičenja. Loznica II ili III, Dubocica ko zna?! II, III nije ni bitno, ali ni prići Superligi Srbije nijedna od ta tri kluba.
v

vs27

pre gotovo 2 godine

Dobar igrac,a mlad u najboljim godinama U Zvezdi ga nisu videli jer nije bio zvucno ime U Vosi se preporodio
G

Gost84

pre gotovo 2 godine

Dolazi Spidi u Vošu. Oživece karijeru a značiće puno za klub.
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Otkud ti to?
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Vojvodina je dosad dve utakmice igrala na Karadjordju, a sledi i treca utakmica kod kuce. Cekaj da vidimo kako ce odigrati u gostima, rano je pricati o tome da li je Vojvodina druga najbolja ekipa u ligi ili mozda peta posle Zvezde, Partizana, Cukarickog i TSC.
S

SAMO VOSA

pre gotovo 2 godine

Vosa ce se dodatno pojacati ako bude 2. na kraju sezone i ode u kvalifikacije za LS.Ali polako,prvenstvo je tek pocelo.
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Zao mi je sto cu ovo napisati, ali Novi Sad je odavno zasluzio novi stadion, a zato nije kriv FSS niti zajednica super lige, nego drzava koja se u sve mesa, stalno obecava a nikad ne ispunjava obecanje. Ponovicu ponovo, nije dobro za srpski fudbal da Vojvodina bude druga u ovom trenutku, iz dva velika razloga. Prvi, nema infrastruktutu za to pa bi morala kvalifikacije za LS da igra u Beogradu, drugo, nema klupski koeficjent da bi bila povlascena u svim Uefinim takmicenjima, a krenula bi kao druga u kvalifikacijama za LS i ne bi imala nista obezbedjeno. Da smo 10 liga onda bi krenula od treceg kola, ali Rusi kogu sledece godine da se vrate, a da pobednik LS bude neko ko nije obezbedio LS kroz svoje nacionalno prvenstvo, i eto problema. Zato kazem bolje Partizan sa klupskim koeficijemtom od 24 000 i vecom pomoci od drzave da bude drugi, jer tada cemo imati 3 ekipe u grupnim fazama. Sa Vojvidom kao drugom, verovatno samo dve, a bodovi nam se dele sa 5.
G

Gost.....

pre gotovo 2 godine

Pa najbolje da se onda ni ne igra liga. Zvezda i Partizan nek odigraju dvomec, ko pobedi prvi ko izgubi drugi. Vojvodina, Cukaricki, Radnicki i nemam pojma ko jos ima solidan koeficijent da igraju mini ligu za odlazak u ostala evropska takmicenja(jer imaju bolji koeficijent od npr Surdulice, pa je bolje za nas fudbal), a ostali nek igraju za opstanak u ligi. Kakvo glupo razmisljanje... Treba razvijati i druge klubove. Vojvodina i Cukaricki ce popraviti koeficijente tako sto ce sticati iskustvo u mecevima sa najjacim timovima. Sportski pozdrav!
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Visla zateze za Fernandeza, potpis nije na vidiku.
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Neko drugo pojacanje? Malbasic?
G

Gost021

pre gotovo 2 godine

Mnogo bolje pojacanje se sprema...
G

GNS#

pre gotovo 2 godine

Slabo osećaš...
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Ko kaze vas 12 sa Detelinare? Hahah
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Ajde voso do drugog mesta ove sezone.

ДС1989

pre gotovo 2 godine

Звездаш сам,али када дође време да Звезда изгуби титулу,волео бих да шампион буде Воша.
9

91

pre gotovo 2 godine

Nece skoro to vreme. Dosta im je drugo mesto za pocetak
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Da li ljudi znaju da je on atletski najspremniji igrac u ligi? Ima najbolja testiranja u ligi. Ne zovu ga dzabe igraci duracell. Milijevic i pokojni Kosan da su ostali u Zvezdi Simic bi imao mesta u ekipi. Ljudi mnogo potcenjuju Simica
L

Laalo

pre gotovo 2 godine

Bio je on dobar u Zvezdi ali samo kada se igralo domace prvenstvo, a kada god bi se igralo u Evropi onda je znao da podbaci. Da li zato sto je igrao na poziciji koja mu nije odgovarala ili sta vec. Potom su stigli neki novi igraci i za njega prosto nije bilo mesta. Dobro je i za Vojvodinu i za njega sto su se nasli.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Ко би бре имао места код нас?? Он је био играч мање на сваком али сваком дербију,на свакој европској утакмици,на једној замењен у првом полувреу.Правио је разлику против бачке,Мачве итд увек да гол, асистенција...али велике утакмице буквално нула.Кад год сам га видео у тиму за дерби или европске није ми било добро.Да л није могао да се избори са притиском или нема квалитет за нешто више...
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Sa Vojvodinom svaki put ista priča, i tako 30 godina unazad. Smešni. Fk sledeća sezona.
k

kv jvc

pre gotovo 2 godine

Je l ste mozda primetili izjave domacih fudbalera, pre svega iz Spartaka, upucene prema Nikolicu, cak i kad je bio u inostranstvu ? Svako od njih je izjavio da sa boljim igracem nije igrao. I da je vrhunski fudbaler. Neverovatno. Ni za jednog igraca nisam takve komentare procitao od svojih kolega.
m

madmix

pre gotovo 2 godine

to se vidi i golim okom,,da je majstor fudbala a šta ga je sprečilo da napravi top karijeru ne znam,po stavu na terenu može biti da nije preterano bio radan,oslanjao se na talenat više
G

Gost za madmiks

pre gotovo 2 godine

Pa ako si ga pogledao bar jednom na terenu,valjda ti je jasno da je mek u duelu,da ima čcrstinu bio bi odličan.
L

Laza Lepotan NS

pre gotovo 2 godine

Ove godine nam je liga jaca nego u poslednjih desetak godina. Nije da se preko noci sve promenilo, i dalje ima problema, i dalje ima svega ali bar ima dosta i pozitivnog. Neki jaki fudbalski centri su ponovo oziveli (Nis, Novi Sad, Subotica...), vise ljudi dolazi na stadione, osim Zvezde svi su tu negde po kvalitetu. Mislim da ce biti zanimljiva sezona.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Solidan igrac, ali ce barem nama zvezdasima biti upamcen po vadjenju iz igre u prvom poluvremenu protiv salzburga jer nije znao gde udara. Sad je ipak malo stariji i vosi moze mnogo da donese, voleo bih da se vosa digne i da bude uz cuku, radnicki i tsc tim koji ce da se kolje za evropu i da skrate vecite za neki bod. Ipak realno bolje da partizan bude drugi imace koliko toliko vece sanse da prodje jedno kolo u stazi nesampiona...
S

Sportski Pozdrav

pre gotovo 2 godine

A zasto se niko ne seca da vam je bio najbolji igrač protiv Koenhagena gde je spasio dva gola? Svi se hvatate za Salzburg a niko ne spominie Kopenhagen. Veljko ie deset puta bolji igrač od raznih Živkovića i Falka. Mi ga makar u Novom Sadu znamo ceniti. A i sacekajte peto kolo, pokazace Velja svoj kvalitet i protiv vas.
G

Gost...........

pre gotovo 2 godine

Ovo da je bolje da Partizan bude drugi zato sto bi imali vece sanse od Vojvodine/Cukarickog stalno vidim u komentarima a nema smisla. Ako oni budu ispred Partizana, to znaci da su bili bolji te sezone i samim tim imaju vece sanse da prodju u Evropi. Mislis da bi onaj tim Partizana od sinoc bolje prosao od sadasnje Vojvodine? Cak i ako kojim cudom Zvezda ne bude prva, mislis da ta ekipa koja bi bila prva u tom slucaju ima manje sanse od Zvezde? Toliko je tesko biti u prva dva mesta u Srbiji a da nisi Zvezda ili Partizan iz raznoraznih razloga, tako da ako bi neka ekipa uspela to da uradi znaci da sigurno poseduju kvalitet. Sportski pozdrav!
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Slazem se, Dobro je igrao protiv kopenhagena, Ali navedi mi jos 2 tekme gde je bio dobar. A sto se tice komentara za partizan govorim zbog imena, jer ipak ce partizan lakse dovesti nekog igraca, nego vojvodina. Na kraju krajeva I radnicki je bio drugi I sta je uradio u evropi? Vosa je jednom bila drugs I sta je uradila?
A

Archie

pre gotovo 2 godine

I šta predlažeš? Da se Vojvodina, Čukarički, Radnički i TSC sklanjaju Partizanu da bi ovaj mogao da prođe do drugog mesta i tamo da se trajno smesti? Jer on ima veće šanse u kvalifikacijama za LŠ i bolje je za srpski fudbal da on tamo bude? Da Ilija Stolica može da upiše u CV da je igrao sa Partizanom kvalifikacije za LŠ?
G

Gost za sportski pozdrav

pre gotovo 2 godine

Zar nisi naučio ništa od grobara,nije baš dobro pretiti Zvezdi unapred.Zar stvarno misliš da ekipa kojoj je najbolji igrač Zvezdina rezerva može da se nosi sa njenim prvim timom?Inače poštujem svakog igrača koji je bilo kad kročio na teren kao igrač Zvezde.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Može da se napravi i reprezentacija,kroz stazu nešampiona nema šanse da uđemo u Lš.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

@gost...,Имала би човече Војводина мање шансе да уђе у Европу због коефицијента...Буде друга испадне из лш иде Ле испадне одатле иде ваљда у плеј-оф за ЛК... Да л би добила истог ривала као Партизан ,не би сигурно,због коефицијента
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Au bre ljudi ala ste bukvalisti. Rekao Sam samo da bi bolje bilo da partizan bude 2 zbog koeficijenta I time bi imao vece sanse da se domogne 3 ili 4 kola. Svakako ko bude 3 ili uzme kup bice mi najlakse...igra 4.kolo kvalifikacija za LE I boli ga uvo...sta god da uradi ima LK u dzepu...a ko ce biti drugi mi zabole, jer Tim za koji navijam nema ko da ugrozi over godine, jaci smo od svih za klasu.
G

Gost009

pre gotovo 2 godine

Realno taman je igrac za taj nivo jer za zvezdu nije
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Moram da pohvalim Mozzart sport,od kad su postali sponzori, medijski su ligu ipak podigli na visi nivo...
U

UltraNS

pre gotovo 2 godine

Slazem se. Lep intervju Veljka, samo neka momci ovako nastave. Dosta drugara koji su prespavali prethodne sezone konacno se vracaju na Karadjordje, stvarno se oseca neka pozitiva u gradu..
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Tacno tako. Napokon da sponzor nije tu samo zbog love, nego da i radi onako kako treba. Svaki dan vesti o svim klubovima, a ne samo blizanci i poneka izjava protivnika kada se izvinjavaju jer su otkinuli bod nekome...
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Puno srece u borbi za drugo mesto s Cukom, Radnickim, TSCom i Partizanom, moze da bude zanimljivo bas ove god tu, Zvezda je realno totalno druga dimenzija za sve...
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Realno nilo bi vrh da Vojvodina završi druga. Igrala bi minimum tri tima na jesen u Evropi. Bilo bi više bodova.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Ако буде друга и испадне у квалификацијама за ЛШ,иде у квалификације за ЛЕ,ако тамо испадне иде ваљда у плеј-оф за ЛК дакле није гарантовано...Боље трећа да буде
V

V V

pre gotovo 2 godine

Veljko je idiličan igrač. Karaktera ono što današnji a i onaj pre fudbal traži. Generacija je Zlatnih momaka iz Novog Zeland a ako ovako nastavi Pixi bi trebali da mu da šansu bar u Ligi Nacija. Mogao bi biti pozitivno iznenađenhe
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Jeste generacija tih momaka, ali nije igrao sa njima i osvajao trofeje.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Да игра у репрезентацији ау човече...колико бољих на тој позицији а и чиме је заслужио? Нек уђе Воша у ЛК/Ле ја јој то желим и тамо нек прави разлику
Н

Новосађани

pre gotovo 2 godine

Само храбро до нове победе