Venecuelanska klasična licitacija - Larinih 3+, ili koji gol više?

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.03.18. | 10:22

Akarigava je u gostima protekle godine „čašćena“ sa šest golova u mreži...

Ko nije spreman na vrhunsko kidanje živaca, zarad jekih kvota na golove ne treba ni da razmišlja o venecuenanskoj Aperturi. Ako negde u sitne sate po srednjovropskom vremenu može da pljusne gomila golova, onda je to na meču Deportivo Lare i Akarigave. Setimo li se da je Lara na svom terenu prošle godine demotirala večerašnjeg protivnika, i to ni manje ni više nego sa (6:0), onda postaje jasno, zašto je priča vredna ovih redova.

Pošto svi znamo da su takvi rezultati u domenu fudbalske statističke greške, red je reći da su ova dva rivala od oktobra 2016. godine igrala sa prepolovljenom, ali sigurnom 3+ statistikom. Lara je sva tri puta bila bolja, a pošto je u šestom kolu Apeture odigrala 2:2 sa Estudijantesom iz Karakasa, vredi razmisliti isplati li se ponovo zavrteti priču sa kišom golova.

Izabrane vesti

Na kraju, ne treba zaboraviti ni suvu statistiku koja beleži da je Akarigava osma na tabeli, odnosno da je izgubila tri od poslednjih pet utakmica, i da raspolaže gol razlikom od 6:7. Lara je dobila samo dve, ali je remizirala na ukupno pet mečeva, što nije retko u venecuelanskom fudbalskom svetu. Kod njih je X normalna pojava što je posebno bilo upečatljivo u prethodna tri kola Venecuele.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 01:00 1304 VEN 1 Dep.Lara - Port.Acarigua kmb 1X&3+ 2,65
Ukupna kvota2,65

Venecuela 1 - 6. kolo

01.00: (1,60) Dep. Lara (3,50) Port. Akarigava (5,90)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Venecuelabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara