Nikola Maksimović (©Reuters)
Nikola Maksimović (©Reuters)

Ventura: Maksimović je pravi za centralnog štopera kad igraju trojica

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.03.21. | 11:27

Preporučio ga Konteu

Broji Nikola Maksimović dane do odlaska iz Napolija. Ugovor mu ističe na kraju sezone, oko novog se nije dogovorio sa predsednikom kluba De Laurentisom, te je rastanak neminovan.

A, kako se bliži dan kada će razdužiti opremu Napolitanaca, tako i kvalitet Nikolinih igara opada, tvrde Italijani. Njima je to čudno, iako se čini da je i logično u neku ruku, jer je Maksimović nezadovoljan takvim statusom u klubu.

Izabrane vesti

Njegov nekadašnji trener iz Torina Đan Pjero Ventura, koji je u dugoj karijeri vodio i Napoli, bio je gost na radiju Kis Kis, koji je glasilo kluba sa Dijego Maradona stadiona. Pored ostalog, dotakao se i srpskog fudbalera.

Maksimović kod mene je bio totalno drugačiji igrač od ovog što vidim sada. On je fudbaler jake ličnosti i odlične tehnike, ne znam zašto sada ne liči na onog Nikolu kojeg znam. Ako ode kod Kontea u Inter, mislim da će se odlično uklopiti, jer je pravi igrač za centralnog štopera kada se igra sa trojicom u poslednjoj liniji“, rekao je Ventura.

Dosta je klubova zainteresovano za Maksimovića, iz Italije i ostalih zemalja, pa ne bi trebalo da ima problem da pronađe novi klub na leto.


tagovi

Serija ANikola MaksimovićNapoliĐan Pjero Ventura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara