Komentari na vest

Verona i dan ko bombona! Lazović pogurao Đaloblu ka opstanku u Seriji A (VIDEO)

L

Liga sampinjona

pre 13 dana

Ovako se sutira penal Mitrovicu!
E

Ej

pre 13 dana

Mora da menja klub...
G

GOROSTAS

pre 13 dana

Bolji je Žila on igra za Paok, Nate to je mnogo jak klub. Doduse najbitniji mec nije igrao u prvih jedanaest, ali Piksi ce ga staviti, da bi navijaci Partizana bili zadovoljni. Bukvalno u našoj ligi ima deset boljih igraca od Zila. Ali Zila je grobarski projekat on nije ni igrao za seniorski tim Partizana ali je debitovao. Tako isto i Kalabić.
c

cikaniki31

pre 13 dana

Ne lupaj druze, ja navijam za Zvezdu, ali po meni je Zile odlican igrac, na SP bio jedan od najboljih, trci, bori se pozadi, ima dobar centarsut i sut, takodje zna da na malom prostoru izbaci igraca i napravi prednost. Okej igra u Paoku, ali nemamo boljeg od njega iskreno, Lazovic svakako zasluzuje da bude u timu za Euro...
J

JovanCZV

pre 13 dana

I ja navijam za zvezdu i mislim da je Zile odlican igrac, na SP 2 stative pogodio sa 30metra, ima centarsut odlican igrac i ne sirite vise mrznju ko je iz kog kluba, reprezentaicja nam je kanta..
c

cikaniki31

pre 13 dana

Mogu reci da Lazovic jos ima brzinu, i bori se kao i uvek. Treba Piksi da ga povede na euro, znacice...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 13 dana

Pošto igramo u sistemu sa tri štopera i ving bekovima Lazović, Gajić, Kostić i Ristić su naši najbolji ving bekovi a naš selektor će od svih njih na EP voditi samo Kostića i onda će nam ving bekove igrati klasična krila Živković, Radonjić i Gaćinović.