Komentari na vest

Verona i dan ko bombona! Lazović pogurao Đaloblu ka opstanku u Seriji A (VIDEO)

L

Liga sampinjona

pre oko 1 mesec

Ovako se sutira penal Mitrovicu!
E

Ej

pre oko 1 mesec

Mora da menja klub...
G

GOROSTAS

pre oko 1 mesec

Bolji je Žila on igra za Paok, Nate to je mnogo jak klub. Doduse najbitniji mec nije igrao u prvih jedanaest, ali Piksi ce ga staviti, da bi navijaci Partizana bili zadovoljni. Bukvalno u našoj ligi ima deset boljih igraca od Zila. Ali Zila je grobarski projekat on nije ni igrao za seniorski tim Partizana ali je debitovao. Tako isto i Kalabić.
c

cikaniki31

pre oko 1 mesec

Ne lupaj druze, ja navijam za Zvezdu, ali po meni je Zile odlican igrac, na SP bio jedan od najboljih, trci, bori se pozadi, ima dobar centarsut i sut, takodje zna da na malom prostoru izbaci igraca i napravi prednost. Okej igra u Paoku, ali nemamo boljeg od njega iskreno, Lazovic svakako zasluzuje da bude u timu za Euro...
J

JovanCZV

pre oko 1 mesec

I ja navijam za zvezdu i mislim da je Zile odlican igrac, na SP 2 stative pogodio sa 30metra, ima centarsut odlican igrac i ne sirite vise mrznju ko je iz kog kluba, reprezentaicja nam je kanta..
c

cikaniki31

pre oko 1 mesec

Mogu reci da Lazovic jos ima brzinu, i bori se kao i uvek. Treba Piksi da ga povede na euro, znacice...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Pošto igramo u sistemu sa tri štopera i ving bekovima Lazović, Gajić, Kostić i Ristić su naši najbolji ving bekovi a naš selektor će od svih njih na EP voditi samo Kostića i onda će nam ving bekove igrati klasična krila Živković, Radonjić i Gaćinović.