Verona spremila trogodišnji ugovor za Lazovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.19. | 13:34

Zvezda ga želela nazad, ali Darku se ostaje u Italiji

Ostaće Darko Lazović, po svemu sudeći, u Italiji još koju godinu. Bio je brzonogi Čačanin velika želja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, međutim, nisu se sve kockice do kraja složile. Lazović bi trebalo narednih dana da potpiše za Veronu.

Najveću ulogu u ovom poslu odradio je trener Ivan Jurić, koji je sa Lazovićem sarađivao ranije u Đenovi. On je označio srpskog fudbalera kao preko potrebno pojačanje za bočni deo napada i po svemu sudeći će ga i dobiti.

Izabrane vesti

Verona je spremila trogodišnji ugovor za srpskog fudbalera, koji će doći kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Đenovom, za koju je prošle sezone odigrao 34 utakmice, postigao tri gola, a za četiri asistirao.

Navijači Zvezde su se radovali mogućnosti da se nekadašnji miljenik navijača vrati na Marakanu, dali su čelnici crveno-belih sve od sebe da nagovore Lazovića da ponovo obuče dres šampiona, međutim, njegov izbor je da ostane u Seriji A.

Povratnik u prvoligaško društvo, Verona, dovela je ovog leta veliki broj igrača. U klub su stigli Pavel Davidovic iz Benfike, Samjuel di Karmine iz Peruđe, Amir Rahmani iz zagrebačkog Dinama, Antonio di Gaudio iz Parme, Luka Marone iz Juventusa i još nekoliko fudbalera, a očekuje se da im se uskoro pridruži i Darko Lazović.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara