Vershuren: Ognjen Vranješ kao fudbaler sigurno poseduje vrednost

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.01.19. | 15:56

Anderleht traži rešenje za bosanskog fudbalera

Anderleht ozbiljno razmišlja o rastanku sa bosanskim internacionalcem Ognjenom Vanješom. Mediji u Belgiji tvrde da klub iz Brisela pokušava da proda defanzivca, ali da još nije dobio ponudu koja ga zadovoljava.

Vranješ je prethodnih dana u žiži pažnje tabloida u Srbiji zbog skandala iz privatnog života, a Kraljevski klub iz Brisela je pomno pratio situaciju i najavio da će doneti odluku kada sakupi sve informacije.

Izabrane vesti

Belgijska štampa je već pisala da Anderleht motri na Ervina Zukanovića iz Đenove kao na zamenu za njegovog zemljaka, a juče su se pojavile informacije da je Vranješ ponuđen određenim klubovima iz Turske i Ukrajine, ali i da njegovi menadžeri odbijaju transfer.

Danas se oglasio i generalni direktor slavnog belgijskog kluba Mihael Vershuren.
„Tražimo rešenje za Vranješa. On kao fudbaler sigurno poseduje određene vrednosti“,  kratko je prokomentarisao Vershuren.

Vranješ je prošlog leta došao u Anderleht iz grčkog AEK-a u transferu teškom 3.200.000 evra. Ugovor sa briselskim velikanom ga veže do leta 2020. godine. Na početku sezone je bio standardan ali je u poslednje vreme više bio van ekipe nekog u startnih 11, pa je za polusezonu sakupio 10 od mogućih 21 utakmice u prvenstvu Belgije.

(FOTO: reuters)


tagovi

Ognjen VranješZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara