©AFP
©AFP

Veselinoviću i Vankuveru snovi o polufinalu srušeni i pre revanša

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.04.23. | 06:07

Los Anđeles ubedljiv u prvom duelu četvrtfinalnog dvomeča KONKAKAF Lige šampiona

Srpski defanzivac Ranko Veselinović i njegovi saigrači iz Vankuvera, poraženi su na svom terenu od Los Anđelesa (0:3) te su i pre revanša šanse za plasman u polufinale KONKAKAF Lige šampiona sveli na minimum.

Uprkos činjenici da je domaćin bolje ušao u susret i bio konkretniji tim u prvom poluvremenu rezultat je ostao nepromenjen, a nenaplaćenu inicijativu protivnika gosti su kaznili u deset minuta nastavka.

Izabrane vesti

Na krilima Denisa Buange Los Anđeles je ekspresno trasirao put do pobede i napravio značajan korak ka polufinalu. Reprezentativac Gabona mrežu domaćina načeo je u 55. minutu udarcem sa oko 30 metara. Atraktivan pogodak predstavljao je vetar u leđa gostima koji su šest minuta kasnije udvostručili prednost. Ovaj put Buanga je imao ulogu asistenta pošto je oduzeo loptu Kubasu i obavio značajan deo posla pre gola Opokua.

Činjenicu da je rival u nokdaunu junak Los Anđelesa iskoristio je u 65. minutu da se drugi put upiše u strelce, ovaj put prethodno promešavši čitavu desnu stranu defanzive Vankuvera pre neodbranjivog udarca sa oko šest metara u bliži ugao.

Revanš u kojem će Vankuver pokušati da popravi utisak i nadoknadi tri gola mminusa zakazan je za narednu sredu, a prvi od dva susreta večeras su odigrali Motagva i Tigres. Susret odigran u Hondurasu pripao je gostima koji su se uz minimalnu prednost (1:0) vratili u Meksiko.

KONKAKAF LIGA ŠAMPIONA - ČETVRTFINALE (PRVE UTAKMICE)

Sreda

Filadelfija - Atlas 1:0 (0:0)

/Gazdag 89/

Klub Leon - Vajolet 5:0 (1:0)

/Mena 8, Davila 66, 84, Di Joro 90+1, Ernandez 90+4/

Četvrtak

Motagva - Tigres 0:1 (0:1)

/Kinones 44/

Vankuver Vajtkeps - Los Anđeles FK 0:3 (0:0)

/Buanga 55, 65, Opoku 61/


tagovi

KONKAKAF Liga šampionaRanko VeselinovićVankuver VajtkepsLos Anđeles FC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara