Majkl Antonio (©Reuters)
Majkl Antonio (©Reuters)

Vest Hem juri treću u nizu, Norič u seriji poraza

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.01.22. | 15:27

Čekićari veliki favoriti u sklopu zaostalog duela 18. kola Premijer lige protiv fenjeraša

Posle kratke pauze ispunjene utakmicama FA kupa, vraća se najviše englesko fudbalsko takmičenje. Sreda je rezervisana za jedan duel, u kome će u sklopu zaostalog susreta 18. runde da se suoče Vest Hem i Norič. Favoriti su svakako Čekićari, koji vuku niz od dve prvenstvene pobede u nizu. Bilans Kanarinaca je mnogo tužniji...

Momci Dina Smita, koji je preuzeo kormilo od Danijela Farkea, nastavljaju da beleže traljave partije i nižu loše rezultate. Trenutno mogu da se pohvale serijom od pet ligaških poraza u nizu. Pored toga, Norič je uspeo da ne postigne nijedan gol na ovim mečevima, što samo potvrđuje njegovu katastrofalnu završnicu koja je već mesecima izražena (tm2 0, kvota 1,97).

Izabrane vesti

Od početka sezone, Kanarinci su zatresli mrežu samo osam puta, a pet pogodaka postigao je usamljeni finski strelac Temu Puki. Uz najgoru ofanzivu lige, Norič ima titulu najlošijeg, pošto je fenjeraš sa bodom manje od Njukasla i Barnlija.

Trener Vest Hema Dejvid Mojes definitivno neće potceniti poslednji tim.

"Norič ima veoma sposobnog menadžera u Dinu Smitu. On je, naravno, samo kratko u timu, ali mislim da kvalitetan rad u Volsolu, Brentfordu i na kraju u Aston Vili jasno govori o njemu, gde mislim da je zaslužio još malo vremena", pohvalio je kolegu Mojes.

Čekićari su se radovali na poslednja dva ligaška duela, postigavši svaki put najmanje tri gola i tako čuvaju nadu u plasman u evropska takmičenja, a ni Liga šampiona nije daleko. Vest Hem je trenutno na petom mestu, samo bod iza četvrtoplasiranog Arsenala. Međutim, odozdo, Totenhem i Mančester Junajted pritiskaju, a imaju i utakmice manje.

20.45: (1,45) Vest Hem (4,50) Norič (8,50)

Uprkos nedostatku odbrane, gde još nedostaju Ogbona i Zuma, Norič ne bi trebalo da bude velika prepreka za Vest Hem. Osim toga, Kanarinci su oslabljeni odsustvom nekoliko igrača, među kojima su Gilmor, Cimerman, Rup, Omobamidele i Norman.

Oba sastava su pre tri dana imali bitke u okviru FA kupa i prošli ih trijumfalno. Vest Hem je pobedio kod kuće Lids sa 2:0, dok je Norič bio bolji od Čarltona na strani minimalcem.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

PREMIJER LIGA - ZAOSTALI MEČ 18. KOLA

Sreda

20.45: (1,45) Vest Hem (4,50) Norič (8,50)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Premijer ligaVest HemNorič

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara