Komentari na vest

Vest iz Amerike: UEFA ne izbacuje pobunjenike iz Lige šampiona i Lige Evrope

I

Is danske

pre oko 3 godine

Ovaj danac prica ovako i preti samo zato sto je ljubomoran sto danski klubovi nisu TOP klubovi.Da im je samo 1 klub TOP,oni medju prvima podrzali ovu superligu.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Drzite se vi Jenkiji vasih Klipersa,Red Soksa i kompanija,ostavite nama da se bavimo kako vi to nazivate soker!
G

Gostmiki

pre oko 3 godine

Jasno je odavno ko stpji iza svega...
O

Onyx

pre oko 3 godine

Znaci sa te strane vetar duva
D

DebeoSam

pre oko 3 godine

Treba im vreme za reklame da bi mogli debeli Ameri da gledaju i prozdiru hamburgere iz meka.
v

var

pre oko 3 godine

Mozda i Superligasi skontaju da su se malo zaigrali..i eto, Bice samo novi dogovor i preraspodela novca, tako da se bogati jos vise obogate a sirotinja i dalje da zivi od prodaje svojih igraca za bedne pare velikanima. Ako se ova situacija i smiri, prvo sto treba je izbaciti arape iz fudbala, neka se igraju kod svoje kuce, pa ovi sto trce za parama neka idu tamo pa nek igraju za 50 miliona godisnje.. i uvodjenje neke vrste seleri kepa ili ce se nastaviti propast fudbala..ako bitka vec nije izgubljena.
4

442

pre oko 3 godine

Ne znam baš da su Arapi krivi za ovu novonastalu situaciju, čini mi se da Ameri pokušavaju pogurati recept iz nba lige gdje nema ispadanja, gdje nema financijskih gubitaka odnosno rizika
v

var

pre oko 3 godine

To da, Ameri sad samo koriste situaciju da i oni zarade.. ali generalno ova situacija da su najveci klubovi najvecim dugovima je nastala zbog nenormalnog upliva arapskih para (nenormalna obestecenja, ogromne plate ) koje niko nije mogao da isprati, da bi ostali konkurentni trosili su i ono sto nemaju i sada ih je ova korona dotukla..
2

2+2is4-1is3

pre oko 3 godine

Pa evo Real i Barsu ne finansiraju arapi a trose nemilice i dugovi su im do plafona. Najviše su Ameri koju su jelte vlasnici 4/6 ovih klubova iz PL zagrizli za Perezovu ideju. Arapi možda troše lufo ali ako išta koliko toliko im je više stalo do fudbala od Amera koji gledaju da izvuku svaki cent profita koji mogu
G

Gost45667

pre oko 3 godine

Amerikanci gov.. raspala