Domagoj Vida (@Reuters)
Domagoj Vida (@Reuters)

Vida celo poluvreme igrao zaražen koronom

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.11.20. | 00:37

Rezultati kasno stigli...

Štoper reprezentacije Hrvatske Domagoj Vida odigrao je sinoć čitavo poluvreme u Turskoj zaražen koronavirusom. Vatreni su odigrali 3:3 sa domaćom selekcijom, a HNS se odmah posle utakmice oglasio zvaničnim saopštenjem u kome je objavljeno da je defanzivac Bešiktaša pozitivan.

Izabrane vesti

"Nakon što su u ponedeljak na redovnom testiranju za utakmicu s Turskom svi igrači i članovi stručnog štaba bili negativni, u sredu ujutro obavljeno je redovno testiranje za utakmicu sa Švedskom. Zvanične rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu, a oni su pokazali da je reprezentativac Domagoj Vida pozitivan na koronavirus".

Sumnja da je neko pozitivan stigla je još na poluvremenu utakmice. U tim je trenucima Zlatko Dalić odlučio da zameni Vidu, posle čega ga je lekarska ekipa izolovala. Vida će, razumljivo, propustiti iduće dve utakmice Hrvatske - protiv Švedske u subotu i protiv Portugala u utorak. I to je manji problem. Veći će svakako predtavljati ako se ispostavi da je zarazio još nekoga, što u ovom trenutku deluje vrlo realno.


tagovi

Domagoj Vida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara