Komentari na vest

Vidite ovog čoveka pored mene, on ostaje taman ispali u Seriju B, a vi ćete svi biti prodati! Da li je to jasno?

f

ffffcccc

pre 11 meseci

grazie per tutti don Silvio!
m

milos29

pre 11 meseci

Jedna od njegovih najboljih izjava je kada su ga pitali kako mu se čini svetska ekonomska kriza (2008)? A on kaže: sa balkona moje vile, ne izgleda uopšte tako loše :)

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

29 trofeja, a osteceni smo za tri titule prvaka Italije ('05, '06 i '12) i jednu titulu prvaka Evrope ('93), osteceni smo '06 i '12 u polufinalu, odnosno, cetvrtfinalu protiv Barselone (cak i u osmini finala '13 ako cemo iskreno), volsebno izgubili '05 u finalu nakon vodjstva 3:0 i pod veoma cudnim okolnostima izgubili u revansu 1/4 pre 19 godina nakon 4:1 u prvom mecu. Takodje, bezveze smo gubili i neke meceve Interkontinentalnog kupa, konkretno, protiv Veleza pa i Sao Paula, ono od Boke na penale se desava, a njima smo se kasnije revansirali isto kao i Liverpulu. Nije bas morao da dozivi ovo sad izbacivanje od Intera.
č

član masonske lože p2

pre 11 meseci

Ostaće upamćen po tome što je potpuno uništio italijansku ekonomiju.
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

U Italiji se najlepse zivelo kada je on bio na vlasti. Tvoj komentar je nebuloza.
e

e2

pre 11 meseci

Ziveo sam u italiji pre i posle njega. Unistio je drzavu.
B

Bravo!!!

pre 11 meseci

Za Mozzart Sport. Samo pisete ovakve tekstove o najvecima!! Neka udaraju lazne minuse i ostavljaju razne komentare. Samo se pokazuje velicina ovog coveka!! Daaajte jos neki tekst.
D

DV91

pre 11 meseci

Do kad više taj Mrkela
1

11211

pre 11 meseci

Mora je bio veliki igrač. Svidelo se to vama ili ne
N

Nic

pre 11 meseci

Bio je premijer Italije ukupno 3339 dana, što ga stavlja na drugo mesto po trajanju, iza neprikosnovenog Musolinija. Razlika je u tome što ovaj drugi nije verovao u slobodne izbore. Tako, nije bio baš neuspešan političar, ljudi su ga voleli jer je bio populista, znao je da se spusti na nivo rulje i da izgovori sve što žele da čuju. Sebi je za vreme vlasti mnoga dobra učinio, između ostalog ograničio je kaznu za tržišni monopol na simboličnih par miliona, a korist od takvog položaja (koji je imao) merila se stotinama miliona.