Kaisedo slavi gol protiv Juventusa (© Reuters)
Kaisedo slavi gol protiv Juventusa (© Reuters)

Vijeri savetuje Interovu upravu: Šta radite po ceo dan? Dovedite Kaiseda

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 23:34

I to da bude rezerva Lukakuu

Može biti da ga drma euforija posle nedeljnih utakmica Serije A. A možda Kristijan Vijeri samo želi dobro klubu u kome se proslavio.

Bivši italijanski reprezentativac javno je zatražio od Interove uprave da dovede Felipea Kaiseda. I to već u januarskom prelaznom roku, kako bi Ekvadorac rasteretio Romelua Lukakua. Ima pravo ako se gleda učinak u poslednje vreme, najpre je Kaisedo u osmom minutu nadokande poentirao za tri boda Lacija u Torinu, pa pogodio za izjednačenje protiv Zenita u Ligi šampiona (82), da bi u derbiju sa Juventusom doneo Rimljanima bod u petom minutu posle 90.

Izabrane vesti

Istovremeno, Nerazuri se bez Lukakua muče. Nisu dobili Parmu u Seriji A, izgubili su od Reala u Ligi šampiona, a na gostovanju Atalanti igrali samo 1:1, s tim da je u Bergamu Belgijanac proveo na terenu tek završnih 16 minuta, pošto se oporavio od povrede.

Da sam Interov direktor, odmah bi razgovarao sa Kaisedom. Felipe je savršen fudbaler za prvu izmenu. Rekao bih mu da je zamena za Lukakua, da mora da dođe. Naravno, možda ne bi prihvatio, ali makar bih pokušao. Zato mi nije jasno šta Interovi čelnici rade po ceo dan“, nervozan je Bobo Vijeri.

Samo je pitanje da li Kaisedo, kad se već na Olimpiku navikao na ulogu rezerve Čiru Imobileu, ima motiv da i na „Meaci“ počinje mečeve na klupi.


tagovi

Felipe KaisedoKristijan VijeriInterLacio

Obaveštavaj me

Lacio
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara