Komentari na vest

Viljareal krenuo po Livakovića, Dinamo traži oko 12.000.000 evra

I

I

pre preko 1 godinu

Realan klub i realna cifra za golmana njegovog ranga. Kakav Bajern, 30 miliona i slično. Isto kao u za Emilijana Martineza. Sad kad su se glave ohladile od svetskog prvenstva, malo se realnije rezonuje po pitanju njih.
P

Poda2

pre preko 1 godinu

Bez obzira, da se ne lazemo, Zvezda ne moze dobiti toliko za citav tim sa stadionom. Ovi su daleko ispred nas
I

I

pre preko 1 godinu

Po prodajama da, po rezltatima ništa. Ako uđu u LŠ, 3 boda u grupi za 6 utakmica je plafon, više je Miloje osvojio sa Milićem i Srnićem. Ako igraju LE, ako se prođe grupa puna kapa. Moralo bi to mnogo bolje obzirom na to za koliko novca prodaju.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Dinamo ima bolje rezultate od Zvezde zadnji 5 god u Europi pogledaj listu. A Zvezdi tek sad sledi pad, ako udje direktno u Grupu CL, nema bodova iz kvalifikacija a u grupi ce osvojiti maksimalno 2 boda.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Treba druze biti realan.. Kako po rezultatima nista, ljudi prije 2 godine igrali 1/4 finale LE? Kad je to neki nas tim uradio? U zadnjih par sezona pobjedjivali Arsenal, Celsi, Totenhem, Atalantu, Sevilju.. Zvezda ima jedan veliki skalp u tih 6 godina.. Dakle i po rezultatima, po fazi takmicenja gdje doguraju i po broju pobjeda protiv velikih timova, svugdje imaju jace brojke od Zvezde, da ne spominjemo Partizan.
O

Odgovor Iju

pre preko 1 godinu

Dinamo je imao značajno bolje rezultate od Zvezde u zadnjih pet godina, iako je svake sezone prodavao barem jednog ključnog igrača (Pjaca, Rog, Olmo, Moro, Majer, Gvardiol, sada Oršić). Zvezda ima tim matora i Afrikanaca, slabo razvija mlade igrače te de facto živi od državne pomoći