Isidor u dresu Monaka (Reuters)
Isidor u dresu Monaka (Reuters)

Vilson Isidor potpisuje za Zenit

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 14:14

Pozajmica, pa obavezan otkup

Trebalo je da dođe u Crvenu zvezdu, ali će ostati u Rusiji. Jedina je razlika što će do kraja prelaznog roka u najvećoj državi sveta Vilson Isidor zaista promeniti klub, pošto je pre odlaskom iz Moskve i potpisom za Zenit.

Francuski špic, koga su čelnici crveno-belih jurili minule sedmice i pokušavali da angažuju kako bi ga prijavili pre isteka roga za registraciju fudbalera u grupnoj fazi Lige šampiona, nalazi se u poodmaklim pregovorima sa klubom iz Sankt Peterburga.

Izabrane vesti

Radimo na tome. Isidorov transfer je moguć samo u Zenit. CSKA i Krasnodar su pokušavali, ali definitivno od toga nema ništa“, precizirao je Harold Išbija, agent francuskog centarfora.

Kako prenose ruski mediji, Isidor bi na Gasprom arenu stigao u vidu pozajmice do kraja sezone, s tim što bi Zenit narednog juna preuzeo obavezu da ga otkupi po ceni od 6.000.000 evra. Tako bi trener Sergej Semak jednim udarcem ubio dve muve, oslabio bi jednog od takmaca u ligi, ujedno proširio napadački korpus, u kome je zasad prva opcija Kolumbijac Mateo Kasijera, a u ulozi džokera se pojavluje Ivan Sergejev, dok minute dobija i Brazilac Gustavo Mantuan.

Osim Zvezde, koja je želela Isidora, ali se na kraju okrenula Šerifu Endijajeu i dovela špica Adane, Vilson je bio meta Meca i Lorijana, ali nije uspeo da se vrati u Francusku, gde je ranije igrao za Monako, uz napomenu da ga je još zimus hteo Marselj i pokušavao čak i ovog leta da ga angažuje.


tagovi

Vilson IsidorLokomotivaLokomotiva MoskvaZenitZenit Sankt Peterburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara