Vilsterman (©Reuters)
Vilsterman (©Reuters)

Vilsterman se raspucao na oproštaju od navijača (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.12.21. | 01:59

Domaćin ide u Kopa Sudamerikanu

Kasno paljenje sprečilo je Vilsterman da se uključi u trku za Kopa Libertadores. Jedan od najboljih bolivijskih klubova tek u finišu sezone je zaigrao onako kako navijači od njega očekuju i ušao u seriju mečeva bez poraza.

U oproštajnoj utakmici pred svojim navijačima za ovu sezonu Vilsterman je odigrao sjajno. Istina, bodovi nisu bili potrebni ni njemu ni gostima iz Real Tomajapa, pa je goli kvalitet i motiv što igra kod kuće prevagnuo da tim u crvenim dresovima slavi ubedljivu pobedu – 3:0.

Izabrane vesti

Sa ovim trijumfom niz utakmica bez poraza za Vilsterman se produžio na devet. A, ovo je peta uzastopna pobeda ekipe na njihovom Feliks Kapriljes stadionu. I to uz ukupnu gol-razliku 15:2! Kasno buđenje, kao što rekosmo...

Ali uspeo je tim Serhija Miljaka da stigne do pozicije koja vodi u Kup Sudamerikana, što svakako nije rezultat za bacanje.

Vodeći gol protiv Tomajapa postigao je Rodrigo Vargas u 23. minutu, glavom je sa prve stative tukao unazad i iznenadio golmana gostiju. Do poluvremena se još jednom zatresla Realova mreža, Gilbert Alvarez je takođe glavom pogodio gol i ponovo je golman gostiju debelo podbacio.

Konačnih 3:0 postavio je Alehandro Melin u 53. minutu, ovog puta nogom, ostavili su ga samog protivnici ispred gola, pa mu nije bilo teško da se upiše u strelce.

BOLIVIJA 1 – 29. (PRETPOSLEDNJE) KOLO

Subota

Palmaflor – Aurora 3:2 (2:1)

Nedelja

Orijente Petrolero – Santa Kruz 2:0 (0:0)

Strongest – San Hoze 2:0 (1:0)

Rojal Pari – Bluming 4:3 (1:2)

Real Potosi – Guabira 1:3 (0:3)

Independijente Petroleros – Nasional Potosi 2:0 (1:0)

Olvejz Redi – Bolivar 1:1 (1:1)

Ponedeljak

Vilsterman – Real Tomajapo 3:0 (2:0)


 


tagovi

Horhe VilstermanBolivija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara