©Reuters
©Reuters

Vinisijusova povreda tera Real da razmišlja o napadaču, Vlahović jedna od opcija

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.11.23. | 01:13

Srpski reprezentativac na listi četiri ofanzivca zanimljiva Madriđanima

Povreda Vinisijusa Žuniora tokom minulih reprezentativnih obaveza, odnosno u susretu Brazila sa Kolumbijom, i činjenica da će napadač izostati iz konkurencije barem do početka februara nametnula je pred rukovodstvo Real Madida pitanje da li je potrebno da angažuju napadača u zimskom prelaznom roku koji sledi.

Karlo Ančeloti će do povratka Brazilca na raspolaganju imati trojicu napadača - Brahima Dijaza, Hoselua i Rodriga, pa se nametnula dilema da li italijanski strateg ima dovoljnu rotaciju da uspešno pregura obaveze u naredna dva meseca.

Izabrane vesti

Španska javnost, uprkos činjenici da je Florentino Perez poznat kao čovek koji ne preferira januarske angažmane, ne isključuje mogućnost da Madriđani posegnu za pojačanjem koje bi popunilo mesto upražnjeno Vinisijusovom povredom, a As ističe da su četiri igrača potencijalni kandidati Dušan Vlahović, Markos Leonardo, Mauro Ikardi i Santi Himenez.

Kada je reč o Vlahoviću, Španci ističu da bi olakšica u realizaciji transfera mogla da bude dobar odnos klubova s obzirom na to da su Real i Juventus bili začetnici ideje o Superligi Evrope, međutim As napominje da je jedna od prepreka obeštećenje i činjenica da će torinski klub u slučaju transfera želeti da povrati deo investicije od igrača koji je klub koštao više od 80.000.000 evra.

Jedan od konkurenata uz reprezentativca Srbije je i Markos Leonardo, napdač koji ove sezone u dresu Santosa ima 21 gol, a kojeg su brazilski mediji prethodnih dana dovodili u vezu sa Arsenalom i Njukaslom.

Igrač koji je letos bio na pragu šprelaska u Romu međutim nije jedina alternativa. Kao kandidat se pominje i Mauro Ikardi koji igra odlično u Turskoj, dok je na spisku igrača koje prati Real i Santi Himenez, meksički ofanzivac koji ima 15 golova na isto toliko utakmica za Fajenord u aktuelnoj sezoni.


tagovi

Vinisijus ŽuniorJuventusReal MadridDušan VlahovićMarkos LeonardoMauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara