Vladan Milojević: Ako sam odgovoran, napustiću klub

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.12.19. | 00:12

„Treneri odlaze i dolaze“, poručio je Zvezdin šef stručnog štaba

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Atine)

Samo tri minuta delilo je Vladana Milojevića od toga da podigne lestvicu sopstvenih rezultata i drugi put za tri sezone dođe do proleća u Evropi. Greška Žandera bacila je u provaliju dotadašnji trud, ujedno i uokvirila kompletan učinak srpskog šampiona u eminetnom takmičenju.

Izabrane vesti

Teško je bilo posle poraza u Atini Vladanu Milojeviću, što se videlo po odgovoru na pitanje da li oseća odgovornost za rezultate i dešavanja u letnjem prelaznom roku.
"Kao odgovoran čovek, ne samo trener, reći ću da je najveća odgovornost na meni. Ako hoćete da preuzmem odgovornost nemam problem da kažem. Napravićeml analizu na kraju prvog dela sezone... Predstoje razgovori sa upravom, ako sam odgovoran napustiću klub", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

On je dodao da je ponosan zbog svega što je uradio za Zvezdu proteklih godina.
"Gde ću se zaustavitine znam. Možda će Zvezda nastaviti sa mnom, možda sa drugim. Zvezda puno znači za Srbiju, a treneri dolaze i odlaze".

Dva penala su odlučila pobednika u Pireju.
„Naše putovanje se završilo u 87. minutu, ali ponosan sam na moje igrače.  Sa jedne stane, zadovoljan sam svim utakmicama koje smo odigrali u Ligi šampiona i na sve što smo uradili. Večeras smo u većerm delu meča neutralisali Olimpijakos, istina imali smo i sreće, i sve je stalo u dva penala. Mi ga nismo iskoristili, Olimpijakos jeste i to je glavni utisak", rekao je Milojević i ponovo zašto je Tomane šutirao penal.

(Foto MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara