Vlada Milojević (AFP)
Vlada Milojević (AFP)

Vladan Milojević ostao bez pobede sezone

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.12.21. | 19:40

Srpski stručnjak je vodio 2:0 ali nije osvojio ni bod

Bio je Vladan Milojević danas pred na pragu najveće pobede otkako je jesenas preuzeo saudijski Al Itifak ali je na kraju ostao i bez boda.

Lider tamošnjeg šampionata Al Itihad je velikim preokretom u drugom poluvremenu uspeo da nadoknadi dva gola deficita i da pobedi 3:2.

Izabrane vesti

Al Itifak ne spada među veće klubove u Saudijskoj Arabiji i uglavnom je plasiran u sredini tabele. Pobede protiv velikih klubova poput Al itihada su retkost a danas je propuštena idealna šansa da se savlada prvoplasirani tim saudijskog prvenstva.

Al Itifak je iznenadio u Džedi i poveo posle pola sata igre zanimljivim autogolom Al Sahafija, a kada je u finišu prvog poluvremena duplirao prednost preko Robina Kvajsona, delovalo je da će režirati veliko iznenađenje.

Al Itihadov trener Kozmin Kontra je ključni potez povukao u 70. minutu kada je na teren poslao napadača Haruna Kamaru. Samo minut kasnije je rezervista domaćih smanjio na 1:2. Potom se Al Sahafi izjednačujućim pogotkom u 82. minutu iskupio za autogol da bi Kamara u 85. minutu drugim golom doneo totalni preokret.

Otkako je preuzeo Al Itifak u oktobru, Milojević ima po tri pobede i poraza u prvenstvu Saudijske Arabije.



tagovi

Vladan MilojevićAl ItifakAl Itihad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara