Komentari na vest

Vlahović i Zirkze bi Juventusu doneli najmanje 40 golova

г

гост

pre 14 dana

Промена тренера би Јувентусу донела најмање 30 голова. . .
S

Solouu

pre 14 dana

Dušan je toksičan saigrač,retko ko bi mogao da ga trpi
P

Prosecan igrac

pre 14 dana

Decko u 25.godini a nije osvojio nista,igra u raspalom juventusu. Jos kaze da sanja Balon d or,hahahaha…pa traljavi Haland je mladji pa je postigao duplo vise golova u karijeri, a vecinu golova je dao sa puno slabijim timovima od juventusa
G

Gost1987

pre 14 dana

Zasto ste tako toksicna osoba? Jel vam nesto lakse ako unizite covjeka koji igra u "raspalom" Juventusu!? Gdje ste vi i sta ste postigli? A poredjenje da Haland dao sa slabijim timovima je takva nebuloza da je to smijesno. Salzburg i Dortmund ne da su trpali golove, pa tamo je Jovic bio u vrh o cemu pricate, a o Sityju je izlisno govoriti. Italijanska liga najtvrdja za golove i igru. Njemu svaka cast na uspjehu da ima vise nasih igraca u "raspalim" klubovima kao sto je Juventus, Milano i sl.
s

smejurija

pre 14 dana

salzburg slabiji od juvea ali za svoju ligu je ono sto je brazil za san marino. Dortmund gde je igrao haland jedna od ekipa koja su poznat po ofanzivi tamo je i alkaser izgledao kao debeli ronaldo. I sta je u timskoj igri vazno ko je sta osvojio? eto di natale nista sa klubom nije uzeo pa je bolji 12 puta od halanda i vlahovica zajedno? Toti svega par trofeja sa romom za karijeru pa jel zbog toga mali igrac?
P

Prosekk

pre 14 dana

Zar nije trebalo Dusan sam da postize 25-30 golova po sezoni? Ne ide pa mu traze pojacanje da zajedno ispune tu kvotu…ha ha
S

Smouth

pre 14 dana

Zirkze je dobar napadac, ali trenutno je preveliki hajp oko njega. Postigao je 12 golova i to se zeli predstaviti kao da je dao 50. Bolonja igra fantasticno i to mu je omogucilo da iskoci, ali nije on jedini. Na pocetku sezone je imao mnogo vise prostora jer je bio nepoznanica, nije se obracala paznja na njega toliko. Vec sada je po markacijom i sve slabije igra, sskoro svaki mec je zamenjen...Dobar jeste, moze da napreduje, ali 60 miliona i price kako ce sledece godine razvalito su smesne.
A

Aranđel

pre 14 dana

Pa Juventus za celu sezonu postigne 40-et golova.Povedu 1:0 i onda se brane.
S

Srbadoo

pre 14 dana

Vlahadona Moze samo u neku kinu ili arabiju

Kalčopolista®

pre 14 dana

On je u Juventusu, a zapitaj se gde su zavrsili galaktikosi ovog zlatnog doba Boace, Pesic, Kent, El Magiko itd itd....U Kini, Arabiji, Mejdzor soker ligi....i znas sta je kuriozitet? Vlahovic je najbolji strelac serije A igrac Juventusa, dok su ovi tvoji galaktikosi najureni motkom i to onom iz gore pobrojanih egzoticnih liga!

Kalčopolista®

pre 14 dana

Dovedite Jola Mijatovica da dokaze ovom Vlahovicu da je skola crvene zvezde bolja od Partizanove!
@

@kalca

pre 14 dana

Kakve veze ima Vlahovic sa Partizanovom skolom? Dosao iz Altine preko Zvezde, kao kadeta ste ga prodali Fiorentini.
L

Laker

pre 14 dana

Dovedite Michael Olisea iz Kristal Palasa, kakav crni Zirkze..fali plejmejker neki da servira golove Dusanu
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Vlahovic ce da eksplodira u dresu Srbije u Nemackoj i bice najbolji strelac turnira jaka levica,jaka desnica,brutalna igra glavom,vrhunsko izvodjenje slobodnih udaraca,kornera,penala sirok diapazon ima Vlahodona u svom repertoaru.Trebalo mu je samo vremena da sazri.
S

Supalj u juventusu i reprezentaciji

pre 14 dana

Ko u Kataru i u kvalifikacijama za ep…ne blamiraj se
S

Srbija 1991

pre 14 dana

hahaha....dacemo NULA golova plus nije u prvom planu.
G

Gogi,79

pre 14 dana

Ali, ali ZIrke ide u Inter...
S

Stegnuta vilica

pre 14 dana

Od toga Zirkze 35 a Vlahović 5 :)
l

lol2

pre 14 dana

I opet je tih "verovatnih" 5 Vlahovica vece od 2 gola po sezoni koje je davao Mario panj Mandzukic 🤭
A

Ante081

pre 14 dana

@lol2 taj "panj" mario mandzukic je zabijao za juventus po polufinalima i finalima lige prvaka one golove koji ovaj zalizani može samo sanjati, a tek da krenem spominjati reprezentativno e to još više može samo sanjati.
M

Make Milan Great Again

pre 14 dana

U pravu je potpuno covek, to isto sam i ja juce napisao. "Zirasi (ne Girasi) ne moze (odmah) da bude prvi spic Milana ni u ludilu, za klupu je OK. Meni je kod Zirkzea najveci problem sto mislim da nije bas ona klasicna "devetka" iako ima konstituciju za to, previse je udaljen od gola i verovatno bi za njega bilo najbolje da igra u tandemu. Znaci, 4-3-1-2 ili 3-5-2, a nesto nisam bas siguran da ce to menjati. Isto to vazi i za Dejvida. Mozda bi njima u Milanu bilo drugacije sa (n)ovim saigracima, ali, njih dvojica nisu (iako ne volim te moderne izraze) "target man" i "poacher(s)". Znaci, Djekeres ili Himenez, takve treba vijati vise. Ili to ili (ot)ici na nekog trenera koji preferira igru sa dva spica."