Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Vlahović, Kostić i hit švedskog šampionata donose veću zaradu

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.08.22. | 10:34

Nigde kvote na pobede Juventusa i Hekena neće biti tako večike kao u Mozzartu

Rasplamsala se fudbalska Evropa, počeli su praktično svi najbitniji šampionati. Nešto od utakmica iz njih se "prelilo" i na ponedeljak, a raznovrstan program je stavio bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u Italiji i Švedskoj, a odsteri su spremili iznenađenja za dva meča.

Događaj dana verovatno je okršaj Juventusa i Sasuola u Seriji A, očekuje se da najnovije pojačanje Stare dame Filip Kostić debituje i zaigra u tandemu sa saigračem iz reprezentacije Dušanom Vlahovićem. U svakom momentu kvota na trijumf crno-belih biće u Mozzartu najveća na svetu, baš kao i na pobedu najprijatnijeg iznenađenja prvenstva Švedske, Hekena.

Izabrane vesti

Počinje sezona za Juventus i dvojicu srpskih reprezentativaca,. Njihov rival na otvaranju novog šampionata Serije A u Torinu biće Sasuolo. Gosti su već odigrali jednu takmičarsku utakmicu u sklopu ove sezone, a to se neslavno završilo. U 1. kolu Kupa Italije eliminisao ih je drugoligaš Modena predvođena Dijegom Falčinelijem. Saradnja između Juventusa i Sasuola poslednjih sezona je bila uobičajna stvar kada su u pitanju transferi i pozajmice igrača, ali se to nije baš odrazilo na teren. Prošle sezone je Sasuolo trijumfovao na Alijancu sa 2:1, posle čega su se crno-beli osvetili identičnim rezultatom dva puta, u februaru u Kupu Italije i aprilu u Seriji A. Na poslednjih sedam duela Juvea i Sasuola došla je igra GG&3+.

HEKEN - MJALBI (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,63

Heken je apsolutni hit šampionata Švedske. Prošle godine je teškom mukom izborio opstanak, završio je 12. na tabeli, a ove se ravnopravno bori za titulu. Štaviše, danas ima priliku da ponovo izbije na vrh tabele, ukoliko savlada Mjalbi ponovo će imati bod više od trenutnog lidera Jurgordena, koji je već odigrao svoj meč 18. kola, savladao je Kalmar sa 3:2. Hekenu neće biti lako, u goste mu dolazi osmoplasirani Mjalbi, koji je u dobroj formi. Vezao je četiri utakmice bez poraza (po dve pobede i remija), pa sada ima osam poena manje od današnjeg rivala. Ova dva tima su se sastala već jednom ove sezone, 10. jula, kada je Heken kao gost trijumfovao sa 2:1. Tada je Mjalbi imao prednost na poluvremenu, ali su Bengtson i Jusuf doneli preokret u nastavku, ujedno i prvu pobedu u direktnim duelima posle tri uzastopna remija.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

---------------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara