Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Vlahović starter u crno-belom posle više od tri meseca

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.02.23. | 11:44

Kup Italije: Srpski napadač prvi put u tandemu sa oporavljenim Federikom Kjezom večeras (21.00) protiv Lacija u Torinu

Nije išlo sa Moizeom Kenom u špicu prethodnog vikenda protiv Monce, kada su Bjankoneri pali protiv tima Silvija Berluskonja (0:2) u Seriji A, pa Masimilijano Alegri nema više rešenja, moraće u prvu postavu da vrati Dušana Vlahovića u današnjem meču (21.00) četvrtfinala Kupa Italije protiv Lacija u Torinu. Kvota u Mozzartu da će Vlahović da zatrese mrežu Rimljana je 2,50.

Srpski napadač je dugo bio van terena zbog povrede zbog koje je malo igrao i na Mundijalu u Kataru. Odigrao je 26 minuta protiv Monce pre četiri dana, malo da zaustavi kola koja su krenula nizbrdo. Ovo će biit njegov prvi start od meča sa Švajcarskom pre dva meseca u Dohi, a prvi za Juve od duela Lige šampiona sa Benfikom (3:4) 25. oktobra prošle godine.

Izabrane vesti

Društvo u špicu praviće mu italijanski reprezentativac Federiko Kjeza koji se dugo oporavljao od teške povrede kolena. Njih dvojica će prvi put igrati u špicu. Mesto u startnoj postavi rezervisano je i za drugog Srbina u redovima Stare dame, Filipa Kostića.

21.00: (2,25) Juventus (3,20) Lacio (3,35)

Navijači su besni, klub je u nokdaunu posle kazne od 15 bodova u Seriji A, pa je Kup Italije šansa za utešni trofej. Juventus će igrati bez Arkadijuša Milika, vođe odbrane Leonarda Bonučija i dugo odsutnog Pola Pogbe.

Matija Perin će stati na gol umesto standardnog Vojčeha Ščensnog, dok će na sredini terena da komanduju Adrijan Rabio i Manuel Lokateli.

---------------

Meč Kupa Italije, Juventus - Lacio (21.00možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

-----------------

Mauricio Sari se vraća na Juventus arenu. Samo je godinu dana vodio Bjankonere, osvojio je titulu, ali je smenjen zbog loših igara u Ligi šampiona. Napadač Čiro Imobile se vraća u startnu postavu, a igraće u napadu sa Matijom Zakanjijem i Felipeom Andersonom. Na sredini terena trebalo bi da se nađe i srpski vezista Sergej Milinković Savić.

MOZZART DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA POBEDU JUVENTUSA.

Rimljani igraju promenljivo, dobiju šampiona Milan sa 4:0, a onda odigraju na Olimpiku samo 1:1 sa Fjorentinom. Krajem prošle godine, Bjankoneri su u Seriji A razbili tim Mauricija Sarija sa 3:0.

Pobednik ovog duela u polufnalu će odmeriti snage sa Interom koji je izbacio u utorak Atalantu sa 1:0 golom Darmijana. Prvi polufinalni par je poznat, sastaće se Fjorentina i Kremenoze.

PROJEKTOVANI SASTAVI

JUVENTUS (3-5-2): Perin – Danilo, Bremer, Aleks Sandro – Kvadrado, Rabio, Lokateli, Mireti, Kostić, Vlahović, Kjeza.

LACIO (4-3-3): Provedel – Lacari, Patrik, Romanjolim, Marušić – Milinković Savić, Kataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Imobile, Zakanji.

ITALIJA, KUP - ČETVRTFINALE

Utorak

Inter - Atalanta 1:0 (0:0)

/Darmijan 57/

Sreda

Fjorentina - Torino 2:0 (0:0)

/Jović 66, Ikone 90 - Karamo 90+3/

Roma - Kremoneze 1:2 (0:1)

/Beloti 90+4 - Desers 28pen, Čelik 49ag/

Četvrtak

21.00: (2,25) Juventus (3,20) Lacio (3,35)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Federiko KjezaJuventusKup ItalijeLacioDušan VlahovićFilip KostićSergej Milinković Savić

Obaveštavaj me

Lacio
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara