©Star Sport
©Star Sport

Vojvodina dobila novog predsednika

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 17:42

Promene na čelu Lala

Novi predsednik fudbalskog kluba Vojvodina je Dragoljub Samardžić, koji je na tom mestu nasledio dosadašnjeg predsednika Vojislava Gajića.

Danas je u svečanoj sali "FC Vujadin Boškov" u Veterniku održana redovna sednica Skupštine, na kojoj je prisustvovalo 40 članova. Prvobitno su usvojene Gajićeve i Samardžićeve ostavke (Samardžić bio predsednik Skupštine), a potom je izabran novi predsednik UO.

Izabrane vesti

Za prvog čoveka Skupštine kluba izabran je Milan N. Đukić, dok su u novi saziv Upravnog odbora uvršteni i Ljubomir Apro, Nikola Vasiljević, Milan S. Đukić, Živan Kolarski, Petar Đurđev i Slobodan Milutinović.

Dragoljub Samardžić je u današnjem Žurnalu poručio da se već krenulo sa isplatom dogovanja prema igračima i da će sve biti ispoštovano u najkraćem mogućem roku.

"Generalni direktor Dušan Bajatović ispunio je obećanje i odmah krenuo u realizaciju izmirenja dugovanja. Igračima i trenerima isplaćene su dogovorene nagrade za osvojen Kup Srbije i treće mesto, jedna premija i transfer rate. Klub je ispunio veći deo obaveza prema igračima. U ovom trenutku ne možemo da reagujemo po pitanju plata za igrače, trenere i zaposlene u Vojvodini, jer je račun kluba u blokadi zbog neizmirenih obaveza iz prethodnog perioda. Očekujem da će sve da bude isplaćeno u najkraćem roku", izjavio je Dragoljub Samardžić.



tagovi

Dragoljub Samardžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara