Komentari na vest

Vojvodina: Milošević hoće u Nemačku, ponudili smo mu uslove kakve ne može da dobije u srpskom fudbalu

S

Srpska Atina NS

pre preko 1 godinu

Samo putuj, tako su i Micin i Tedic hteli da zavrnu Vosu kad su otisli u Cukaricki, a Vosa ih je naparavila, a gde su oni sada?? Karma je cudo, tako da srecan put mali...
p

pika pi pi pi

pre preko 1 godinu

Kakav dogovor menadzer , uprava kluba i roditelji. Kakvi milioni. Milioni zq njihove dzepove. Kasa Fk Vojvodine prazna. Pisu svi da nema prof ugovor sa klubom potpisan. To znaci ide za trening kompezaciju koja u ovom slucaju iznosi daj boze 100.000 evra. Sve ostalo ce zavrsiti u dzepovima gore navedenih likova a kasa Fk Vojvodine prazna. Ovaj mali ce igrati u Budes ligi dve tekme onda ide na "doradu" u cetvrtu ligu Nemacke mada msm da ni tamonec3 moci da igra jer ima jacih i spremnijih Nemaca koji su zeljni dobrog treninga kad se vrate sa posla. E onda se mali vraca u Srbiju i gra za Surdulicu.
N

News

pre preko 1 godinu

Ako ode kad mu istekne stipendijski ugovor sa Vojvodinom buduci klub ne mora nista da plati Vojvodini. Vojvodina moze jedino da zaradi od njegovih buduci transfera kroz fond solidarnosti. Vojvodina bi dobila vecinu od 5 procenata koji je buduci klub obavazan da plati.
J

Jan

pre preko 1 godinu

Dobro došao u Zvezdu mali
M

Meko iz nase

pre preko 1 godinu

Nećeš kod mađioničara u stub srbstva da osvajaš titule u beskrajnom nizu? Au, dečko... Šta s tobom nije u redu?
V

V V

pre preko 1 godinu

Kako sam i juče rekao. Ovo znam i pre ovog što daje izjave. Posle razočaranja što nisu ispunili obećanje da će češće dobijati šansu što i zaslužuje kao najbolji kadet napadačEvrope do 17 g. Jovan i porodica isključivo hoće u Štutgart koji će platiti milion i po evra Vojvodini umesto bar 5 da ima bar 3g profi ugovor; a Jovanu garantuju za početak poluvreme na svakom meču do kraja sezone u Bundes Ligi . Tamo može a u ovoj truper ligi ne može. Zato je reprezentacija ispala od prosečne alpske reprezentacije pa i ništa boljeg Brazila. Kamerun i onaj cirkus posle 3 1 da ne pominjemo. Kad u našim klubovima ne igraju najbolji već podobni menadžerski igrači. I mante se priče o cz. Nit on ni porodica ni da čuju ni za njih ni za blizanca. Samo je kod nas Vojvodina dolazila u obzir jer znaju da mu je od pionira sa 14g do sad sve dala al ne da u prvi tim pošto su preči izrnđali 30 g igrači koji nigde preko ni rezerve ne mogu da budu. Štutgart je slavan klub sa 7 titula Bundes Lige i forsira mlad tim prosek g igrača 23g. u prvih 11.
И

ИР27

pre preko 1 godinu

Шта Штутгарт овог балвана решио да убацује по полувреме ... Добро дошли у Бундеслигу ... Дечко је извикан играч, да је то мало дегутантно
N

Neistina

pre preko 1 godinu

Poluvrijeme mu nisu obecali sigurno, to ce se i vidjeti ako predje tamo. Koliko god da se lose odnose Zvezda i Partizan sa mladim igracima, tamo je konkurencija mnogo veca i ostrija i greske se ne tolerisu, primjer su mnogi igraci koji su puni sebe odlazili i propadali redom.
@

@vv

pre preko 1 godinu

Kad već pišeš, onda piši kako treba. Štutgart ima 5 titula, od toga tri su u bundes ligi, druge dve su pre toga.
L

Ljubitelj

pre 4 meseca

Deder procitaj ti taj vas ugovor jos jednom. Sta su mu garantovali. Mozda su vam pogresno preveli posto je supertalenat skupio 30 minuta za celu polusezonu.
N

Nabrojte

pre preko 1 godinu

Mi igrače, koji su uspeli preko a da su otišli kao klinci, mislim sa 16,17,18 god. Osim Vlahovića. Ja sam čitao mnoge izjave igrača, koji kažu da je to velika greška. Svi kažu oko 21,22,23,da je najbolje otići. Ja ovom momku želim svu sreću ovog sveta, ostao ili otišao, na kraju sve zavisi od njegovog rada.
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Sto onda ne igraju Novevski, Vidakov, Kabic, Ivanovic, Neskovic, cekaj da li bolje igrati liga petice ili Linglong klupa bez dinara, neizvesnost
М

Маре

pre preko 1 godinu

Момак 75% играча које си овде навео више нису у клубу или су на позајмици или су отишли из клуба, Кабић је добио да добија већу минутажу пред крај сезоне јер није одрадио летње припреме и није био спреман...
J

Jacimovic

pre preko 1 godinu

Pa on ako je dobar igrač , ne treba mu nikakav menadzer da ga prodaje,on može da sam bira klub u koji želi da ode i zaradi milione!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

bas tako ...menadzer je samo za sumnjive igrace
J

Jacimovic

pre preko 1 godinu

Ovo je dokaz da Srpski fudbal je katastrofa kad mladi igrač od 17 godina ima menadzera i želi da ide u Stutgart a još nije postigao gol za Vojvodinu u prvenstvu Srbije! Samo gleda novac i ne razmišlja kako da postane dobar fudbaler! KATASTROFA ZA SVE MLADE IGRAČE KOJI TAKO RADE...

Kartonka

pre preko 1 godinu

Dečko beži u Štutgart i ne osvrći se!Kakva Zvezda,kakva Vojvodina?Zvezda neda Šljivicu da igra u mrtvom Grafičaru,Vojvodina nije dala ni minut ni tebi ni Kabiću,a realno bi trebalo da budete nosioci,što bi ste bili da ste u Salcburgu,potpisujem,bez obzira na godine.Drugo u Štutgartu cete spremiti za pravi fudbal.Beži spasavaj glavu i karijeru
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Isponizavali su malog samo tako, ne pustaju ga ni sa omladincima da igra, a jedinog napadaca Mihu Ivanovica su prodali Samdoriji. Puna im usta prica o mladima ovom, zbinicu, rastavcu, a u Realnosti Kabic koji je najveci potencijal nije skupio ni 200min. Idi Jovane dalje da se razvijas, bezi od ovih nasih dunstera sto dalje.
G

Gost54321

pre preko 1 godinu

NIJE GA VOSA UOPSTE DOVELA NEGO JE DOSAO SAM NA NAGOVOR TRENERA. NIJE MU VOSA DALA SMESTAJ, OPREMU, INDOVIDUALNE JE PLACAO SAM. Vosa je davala kome smatra da treba
t

tingtong

pre preko 1 godinu

Pa i da radi na baustelu u nemackoj bolje nego da igra fudbal u srbiji
E

EZEZ

pre preko 1 godinu

verovatno ima nekog mucenika menagera koji po svaku cenu zeli da ga odvede da bi sebi stavio pare u dzep
o

otodjibaje

pre preko 1 godinu

Secam se intervjua koji je dala njegova majka gde govori kako je on skroman momak i da bi sve uradio za Vojvodinu i kako je zahvalna ljudima iz kluba jer su korektni prema njemu...i on lik sad hoce u Nemačku, a bas juce slusam Joveljica koji govori da je dosao nespreman u Nemačku i da se nije snašao...ne navijam za Vošu, ali bih voleo da ovaj momak totalno potone i propadne...kad ovako bezobzirno gleda samo na sebe...
T

Tanja Milosevic, majka

pre preko 1 godinu

Molim za link tog intervjua!
x

xzlgzwx

pre preko 1 godinu

Lepo je sto bar hronoloski i u detalj uprava objasni kako, sta, zasto itd. Takva otvorenost prema navijacima je potrebna u svim klubovima za SVAKOG IGRACA. Zasto je doveden, koliku platu ima, zasto igra ili ne igra, zasto nece da produzi ugovor, zasto je stalno povredjen, da li ga zena maltretira, da li mu redovno stize plata itd.
G

Gost54321

pre preko 1 godinu

Pola od ovog nije tacno
l

lfcc

pre preko 1 godinu

Ako je pametan ostace, ko kao mlad nauci da igra u nasoj ligi posle ce mu sve biti lako. Treba prvo ovde da postane nosilac pa tek posle da ide. Ako ode u Nemacku sada, slace ga po pozajmnicama i za koju godinu eto njega opet u Srbiji na pocetku.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Ja zaista ne razumem mentalitet i način razmišljanja našeg naroda. Sada dominiraju komentari ''beži mali iz Srbije što pre'', a posle obično biva ''sam je kriv što je propao, jer je prerano otišao i jurio za parama''. Neverovatan narod zaista.
@

@Arch...

pre preko 1 godinu

Potpisujem tvoj komentar,ti isti što govore da ide, sutra će ga prvi napasti i osuditi što je otišao, ako se vrati u Srbiju.
G

Gostdzgd

pre preko 1 godinu

MALI IDI OBEZBEDI PORODICU,LAKO CES POSLE AKO VREDIS DA SE DOKAZES!
T

To

pre preko 1 godinu

Ti je kad nekome pomogneš, da ga Voša nije dovela iz Čačka, niko živ za njega ne bi znao. Ali kad se menadžeri umešaju, samo ti o parama pričaju i tako se porodice tih momaka lože na tu priču.
I

Iljuska

pre preko 1 godinu

Totalno netacno. Svi su znali za njega, ali je nenormalno sto ga niko nije gurao….
N

News

pre preko 1 godinu

On je izabrao Vojvodinu tad a imao je tad ponude iz Zvezde i Partizana. Ni tada ga nije zelela samo Vojvodina. Majstorovica su odma posle evropskog prvenstva prodali u Rusiju za "ogroman " novac 1 milion.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Come to Partizan bro
l

lizarazu

pre preko 1 godinu

Jok treba da ostane u srbiji gde lopovi i tatini sinovi nam vode klubove

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Бежи сине док још није касно!!!
A

Ajmo sine, čeka te sever

pre preko 1 godinu

Tako bi ti uradio pošto nema za šta ker da te ujede
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Da ide momak ako je pametan. Da igra za Vojvodinu gde nimalo nece biti zasticen od sudija, za razliku od igraca vecitih, da ga krljaju po ovim nasim njivama, sta ce mu to? Da predje u Zvezdu, pa da bude rezerva nervoznom Pesicu i da mu daju 3x po 12 minuta pri rezultatu 3:0 i onda kad se niko ne trudi da ne postigne gol i zakucaju ga na klupu? Lepo Nemacka, klub manjih ambicija, vrhunski rad na fizickoj spremi, ceo sistem radi na stilu “gol vise”.