Vojvodina nije tim za vrh tabele, Napredak je nepogrešiv kod kuće

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.08.21. | 17:48

Kruševljani naneli drugi poraz Novosađanima – 2:0

Bilo je podbačaja na gostujućim terenima, ali je Napredak kod kuće napogrešiv. Kruševljani predvođeni iskusnim stručnjakom Milanom Đuričićem pišu lepu priču na početku ove sezone Superlige Srbije. Tamo gde su pali Kolubara, kragujevački Radnički i Lučani, stala je i Vojvodina. Kruševljani su gotovo rutinski osvojili bodove i domogli se četvrto mesta na tabeli elitnog srpskog ranga – 2:0.

Kapa dole za sve što je Milan Đuričić uradio u dosadašnjem delu prvenstva. Napredak je i danas delovao mnogo zrelije, kao kompaktniji i bolji tim od Novosađana. Imali su domaći i veliku snagu u mladim igračima poput Kočića i Đorđa Jovanovića, koji su pored strelaca Kunića i Kerkeza, bili junaci četvrte prvenstvene pobede.

Izabrane vesti

Vojvodini ostaju veliked brige pred nastavak sezone. Dobro će doći pauzama izabranicima Slavoljuba Đorđevića kako bi se presstrojili i pokušali da igraju na nivou velikog kluba. Za sada im to ne ide.

Napredak je bolje počeo današnji meč. Nekoliko puta je zapretio vrlo dobri Kočić, ali je u 12. minutu Nikola Simić prvi put savladan. Posle centaršuta Sprema, pokušaj iskusnog Marjanovića izvadio je sa gol linije Kovačević, ali je priseban bio Kunić i iz okreta stigao do prvenca u novom klubu.

Tek posle toga Vojvodina je počela da igra pred golom Nikole Vasiljevića. Nekoliko pokušaja Veljka Simića i Vukadinovića nisu urodila plodom. Morao je u nastavku Slavoljub Đorđević da pokuša i sa Mrkajićem. Međutim, baš u tom periodu Vojvodina je dobila lekciju iz modernog fuddbala.

Napadali su gosti stihijski, dok je Napredak delovao vrlo dobro posle kontri. Posebno kada je sa loptom bio Đorđe Jovanović. Mladi krilni fudbaler je inicirao upornošću korner koji je prethodio ključnom detalju. Pogotku nekadašnjeg štopera Spartaka Kerkeza.

Raspala se igra Vojvodine posle toga. Mogao je Napredak i ubedljivije da slavi. Vrlo raspoložen je bio Kočić, pokušao je i Bačanin.

SUPERLIGA SRBIJE, 7. KOLO

Petak

TSC - Mladost 2:1 (2:0)

/Tomanović 27, Stojiljković 39 - Jovanović 60/

Subota

Novi Pazar - Metalac 2:0 (2:0)

/Aganspahić 79, Kiković 88/

Radnik – Spartak 1:2 (0:1)

/Milovanović 78p – Hrstić 37, Srećković 60/

Nedelja

Napredak - Vojvodina 2:0 (1:0)

/Kunić 12, Kerkez 74/

18.55: (7,00) Čukarički (4,10) Crvena zvezda (1,50)

21.00: (1,25) Partizan (6,25) Radnički Niš (11,0)

Ponedeljak

17.55: (2,15) Proleter (3,10) Radnički Kragujevac (3,80)

20.00: (1,90) Voždovac (3,50) Kolubara (4,10)



tagovi

Milan ĐuričićNapredak KruševacMiljan Vukadinovićveljko simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara