Medojević (© MN Press)
Medojević (© MN Press)

Vojvodina zvala Slobodana Medojevića

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.03.21. | 16:03

Potvrdio sportski direktor

Pre dva meseca, kad je promovisan u sportskog direktora Vojvodine, nagovestio je Milan Kosanović da će konsultovati mnoge bivše asove u cilju jačanja kluba. Tad je pominjao imena Siniše Mihajlovića, Dušana Tadića, Sergeja Milinkovića Savića, Mijata Gaćinovića, Milana Jovanovića, Miloša Krasića, Gojka Kačara...

Sve kako bi od njih dobio savet kako da Lale učini boljima.

Izabrane vesti

U međuvremenu je otišao korak dalje, pokušavajući da na „Karađorđe“ vrati nekadašnje asove novosadskog superligaša. Prvo ime koje je dospelo u javnost je – Slobodan Medojević.

Jedna stavka plana je da se bivšim igračima Vojvodine otvore vrata i konkretno ću reći imenima s kojim je vođen razgovor. Sa Slobodanom Medojevićem koji ima ugovor do 2022. godine“, precizirao je Kosanović da je u kontaktu sa nekadašnjim kapitenom Voše, prvotimcem od 2007. do 2011, trenutno angažovanom na Kipru, u AEL-u iz Limasola.

Kakve su šanse za realizaciju posla, da 30-godišnji zadnji vezni - prethodno član Volfzburga, Ajntrahta iz Frankfurta i Darmštata - opet zaduži crveno-beli dres, teško je reći.

Obavljen je razgovor. Prva ideja je bila da se vrate bivši igrači Vojvodine koji mogu da budu vođeni, da budu oslonac tima. Kad se setimo, Nino Pekarić je „napravio“ Srđana Babića igrajući s njim u poslednjoj liniji. Moja želja s te strane je Medojević. Sad kad bi me neko pitao da jednog izaberem, rekao bih da je to tip igrača. Izvinjavam se... Doveo bih i Tadića“, nasmejao se Kosanović.

Kakav god da bude ishod pregovora sa Slobodanom Medojevićem, Vojvodina će svakako pokušati da vrati još neko svoje dete.

Ima ih dosta, vezani su ugovorima, imaju velike plate u tim klubovima, za naše uslove, ali mislim da vrata Vojvodine treba da budu otvorena takvim igračima, da budu nosioci i da ovde završavaju karijere. Da oni budu ti koji će pomoći novim generacijama, kao igrači koji imaju iskustva u pravljenju vrhunskih rezultata“, dopunio je Milan Kosanović.


tagovi

Milan KosanovićSlobodan MedojevićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara