Vornok u elementu: Ono kad sam rekao da je Bamba bolji od Van Dajka? Mora da sam bio pijan! Mogao sam da ga kupim za 6.000.000

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.10.18. | 19:12

Uvek zanimljive izjave trenera Kardifa

Uverila se Crvena zvezda da je jako tešo pobediti Liverpul, a to je istakao i trener Kardifa Nil Vornok čiji tim u subotu od 16 časova igra protiv Redsa.

Na konferenciji za medije Vornok je govorio i o Virdžilu van Dajku. Sve u svemu, njegov stav je da Kardif skoro da nema šanse protiv Redsa na Enfildu.
"Teško je zamisliti da bilo koji tim dobije na Enfildu. Prednja trojka je verovatno najbolji napad na svetu. Sve što možemo je da odigramo najbolje što možemo i da se nadamo da neće imati svoj dan. Možda možemo da im napravimo problem", rekao je Vornok.

Izabrane vesti

O Enfildu...
"Nadam se da momci jedva čekaju da igraju - to je posebno mesto za fudbal, neverovatno mesto. Sa ogromnom istorijom", rekao je Vornok.

Podsetili su engleski mediji Vornoka na izjave koje je dao pri potpisivanju Virdžila van Dajka. Vornok je tada rekao da je Sol Bamba bolji defanzivac.
"Mislim da sam tada bio pijan, da budem iskren".

Zatim je izneo Vornok zanimljiv detalj.
"Oduševljen sam što Van Dajk igra kako igra zato što smo mogli da ga kupimo za 6.000.000 funti, ali je šef moje skauting službe rekao da je prespor. Mislim da taj skaut i dalje ima posao. Tako da to pokazuje šta znači imati mišljenje", rekao je Vornok.

Foto: Reuters


tagovi

Nil VornokVirdžil van Dajk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara