Dragan Radojičić (©Starsport)
Dragan Radojičić (©Starsport)

Voša pred ključnu bitku u Nišu i tri uzastopna okršaja s večitima: Da otmemo Radničkom želju za Evropom

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.04.22. | 13:22

Dragan Radojičić optimista pred gostovanje na Čairu

Niš, pa tri okršaja sa večitim beogradskim rivalima. Jedan sa Crvenom zvezdom u Novom Sadu, a onda prvo ligaški, pa kup megdan sa Partizanom u Humskoj. Možda bi u Vojvodini mogli da se nadaju i uspesima u nekom od ta tri okršaja, ali bi joj mudrije bilo da postupe po onoj staroj: Što možeš danas ne ostavljaj za sutra.

Svestan je toga i trener Dragan Radojičić, koji uoči gostovanja kod Radničkog (utorak, 18.30, TV Arena Premium 2) tvrdi da ne odustaje od četvrtog mesta i izlaska u Evropi. Uostalom, Radnički, Voždovac i TSC trenutno su samo dva boda iznad.

Izabrane vesti

Trka za četvrto mesto biće neizvesna do kraja. Radnički, kao i svi ostali, ima želju da se plasira u Evropu i mi ćemo dati sve da im ‘otmemo’ tu želju, a da nas približemo tom cilju. Uvek idem na pobedu i razmišljam samo o tri boda”, kaže Radojičić na konferenciji za novinare pred meč.

Lako je reći, kako učiniti? Nisu se Novosađani proslavili na gostovanju kod Voždovca kada su posle gola prednosti primili dva i na kraju izgubili.

Moramo da imamo veću koncentraciju, motivaciju i da svoj kvalitet pokažemo na svakoj utakmici, da sakrijemo svoje mane, a otkrijemo protivničke. Ono čemu se najviše nadam je da konačno prestanemo da pravimo te kobne greške koje nas skupo koštaju rezultata. Imamo sve što nam treba, da poboljšamo efikasnost i da želimo maksimalno to četvrto mesto, jer ćemo samo tako uspeti da ga se domognemo”.

Uveren je Radojičić – igrači će pokazati reakciju posle poraza od Voždovca.

Verujem da su moji momci sposobni, bili su jako motivisani na poslednjim treninzima. Imamo plan A i plan B, pa čak i plan C, tako da smo spremni… Nadam se da ćemo na toj utakmici u Nišu pokazati svoje pravo lice, iako lično smatram da nas čeka teža utakmica od one u Beogradu”.



tagovi

Dragan RadojičićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara