Vladimir Miletić i direktor Vošine omladinske škole Duško Grujić (FK Vojvodina)
Vladimir Miletić i direktor Vošine omladinske škole Duško Grujić (FK Vojvodina)

Voša uzela Zvezdi top talenta za 50.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.07.20. | 14:30

Vladimir Miletić karijeru nastavlja u Novom Sadu

Usud je to najvećih klubova. Rezultat je imperativ, a rezultat zahteva iskustvo. Pa je tako 17-godišnji Vladimir Miletić procenio da mu je pametnije da fudbalsku sreću potraži u Novom Sadu, nego da čeka šansu u Crvenoj zvezdi. Doskorašnji omladinac Crvene zvezde potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, koja će za taj transfer platiti 50.000 evra što dovoljno svedoči o potencijalu mladog zadnjeg veznog.

Miletić je naime rođen 2003. godine u Brusu, prethodnih šest meseci je proveo na pozajmici u Grafičaru, a na Topčiderskom brdu su ga smatrali projektom za budućnost pre no što se on odlučio za selidbu u Novi Sad, iako će i tamo, bar isprva, igrati za omladinski tim. Međutim, nema nikakve sumnje da će u Voši pre dočekati šansu nego u Zvezdi.

Izabrane vesti

Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa tako velikim klubom kao što je Vojvodina. Drago mi je što sam danas ovde i što ću u budućnosti nositi ovaj dres. Nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazao i da ćemo zajedno osvajati trofeje u narednom period. Takođe, iako ću u narednoj sezoni nastupati za omladince, nadam se da ću svojim igrama i radom zaslužiti priliku da barem debitujem za prvi tim”, rekao je Miletić za Vošin sajt.

O njemu smo vam inače već pisali u tekstu posvećenom generaciji koja je ove sezone stigla do osmine finala Lige šampiona za mlade. Tada ste mogli da saznate da na Topčiderskom brdu nije dočekan sa posebnom euforijom, ali da je ubrzo ubedio stručna lica da promene mišljenje.

Ima dečko strašnu levicu, pluća široka kao bojler, pregled igre i fudbalsku inteligenciju koja ga odvaja od vršnjaka. Ima i zanimljivu porodičnu priču, pošto je odrastao u sedmočlanoj familiji sa tri starija i jednim mlađim bratom. Jedan od starije braće je trener u novobeogradskom Radničkom, drugi je maser u Grafičaru što će reći da je cela porodica Miletić okrenuta ka fudbalu.



tagovi

Vladimir Miletić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara