Miloš Vulić (Star sport)
Miloš Vulić (Star sport)

Vošina bomba je Miloš Vulić! Radi se i na dolasku igrača Bolonje

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.01.23. | 15:04

Predsednik Dragoljub Zbiljić u Italiji pokušava da izdejstvuje vredne transfere

Pokušala je Vojvodina da zadrži supertalentovanog napadača Jovana Miloševića, ali suočena sa kratkoročnim ugovorom bila je primorana da prihvati ponudu Štutgarta vrednu 1.200.000 evra i 12 odsto od naredne prodaje. S pravom navijači Stare dame našeg fudbala sada očekuju ulazne transfere i pojačanja dostojna evropskih snova, možda i trofeja u Kupu Srbije.

Predsednik Dragoljub Zbiljić trenutno je u Italiji gde pokušava da završi dva velika posla. Prema saznanjima Mozzart sporta velika želja novosadskog superligaša je nekadašnji vezista Napretka i Crvene zvezde Miloš Vulić. Mnogo je plemeniti vezista obećavao u dresu crveno-belih, postigao je gol protiv Olimpijakosa, ali nije uspeo da se izbori za kontinuitet igara kod Vladana Milojevića i Dejana Stankovića. Leta 2020. godine prešao je u Krotone u transferu teškom 800.000 evra.

Izabrane vesti

Međutim, odlazak u Italiju mu se nije u potpunosti posrećio. Krotone je potonuo u poslednje dve sezone, Miloš Vulić je skupio 47 utakmica za taj italijanski klub i postigao dva gola.

Ispao je sa Krotoneom u Seriju C, ali je stigao do kakvog takvog padobrana za spasavanje. Prošlog leta se obavezao na jednogodišnju vernost Peruđi za koju je u Seriji B odigrao svega šest mečeva. Na tu kartu igraju u Vojvodini, mada je veliko pitanje da li se Vuliću vraća u ovdašnji fudbal.

Takođe, kako saznajemo predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić imaće u Italiji još jedan delikatan zadatak. On će imati sastanak sa čelnicima Bolonje oko dugoročne saradnje, koja podrazumeva dolazak pojedinih igrača tog kluba u Vojvodinu. Upravo bi u zimskom prelaznom roku Bolonja trebalo da ustupi Novosađanima nekog od igrača sa manjom minutažom. Imena se sada drže u tajnosti, mada bi mogla da budu poznata koliko već sutra.

Prirodno je da Bolonja i Vojvodina imaju neku vrstu zaradnje. Vežu ih Siniša Mihajlović, a u Bolonji je cenjen i Miroslav Tanjga. Karta na koju igra Dragoljub Zbiljić, verujući da će Bolonja biti široke ruke. 



tagovi

Miloš VulićZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara