Komentari na vest

Voždovac nastavio rasprodaju: Jočić za 400.000 evra u Rubinu, ugovor na četiri i po godine

G

G0RAN

pre 2 meseca

Veštački klub!!!!!!!
M

MILAN GALIĆ

pre 2 meseca

Ma idite ama svi.Vidite da se ovde laze svaki minut.
E

Eseks

pre 2 meseca

Uzimajuci u obzir da je sve vise stranaca sumnjivog kvaliteta u Zvezdi i Partizanu,bice nase dece za Vozdovac.Sjajan posao rade a ko od njih ocekuje da oni jure rezultat taj ne kapira nasu ligu.
P

Pera III

pre 2 meseca

Izvežbali se ovi iz Voždovaca pa talentovane klince koji ne prođu za seniore velikih pokupe za dž, jer klinci neće iz BG i onda ih trećerazrednim klubovima u Evropi prodaju posle staža od 6-12 meseci za po 300-400 hiljada i svima lepo. Jedino je pitanje koliko je to vremenski izdrživo?
E

Ekserovic

pre 2 meseca

Cuj ovog "klinci nece iz BG"? Ko te je to slagao?
G

GOST 510

pre 2 meseca

Sve su to igrači koji nemaju kvalitet za 2 najača kluba ( ili menadžera koji bi ih tamo gurao iako nemaju pojma ) i ne prave neku veliku razliku ni u našoj smešnoj ligi. Poneki odskače manje više ali to je to. Kada odu preko najčešće ne urade ništa i eto ih nazad. Lako će Voždovac naći zamenu za sve njih tako da neka prodaju sve što mogu. Bolje Voždovcu a bolje i igračima-
R

Romeo X

pre 2 meseca

Nemaju kvalitet za Zvezdu i TSC?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD@Zvlat BG

pre 2 meseca

@Zvlat BG - Nisam se uopšte setio, da je Bahar smenjen zbog pružanja šansi mladim igračima! Šteta što još nije ostao, jer sada bi standardno igrali Šljivić i Knežević, a možda i mlađani Maksimović. Publika bi dolazila na Marakanu u većem broju. Ovako, niko neće da gleda ove usputne prolaznike izt Afrike, konji I ne znaju šta znači Zvezda! I ja kažem, podrška za Vidića!
r

rajaram

pre 2 meseca

ja sam za nase, mislim da smo se ogrijesili o Andriji radulovicu, Stanicu, Vulic i Adic u TSC, mali Stankovic u Čuki, Pantovic je bio odlican i u vozdovcu i ada u TSC, Burmaz za 500k ode u Rumuniju, sasvim dobar napadac, momci znaju st znači igrati za taj dres!!! afrikanci samo ako su ekstra kvalitetni, malo je Bahar zavaro rezultatima u pripremema..
v

v1ad

pre 2 meseca

Nevezano za transfer nego pitanje za poznavaoce ruskog jezika i gramatike. Koliko se secam oni imaju slovo ë koje se cita "jo". Zasto to nije prvo slovo na njegovom dresu?
F

Felx

pre 2 meseca

To slovo se skoro uopšte ne upotrebljava u ruskom jeziku. Najpravilnije je ovako kao su napisali jer oni nemaju slovo J a ovo je zamena.
P

Prdoje

pre 2 meseca

Koliko je znam ruski jezik, a znam odlično, ovo je pravilno napisano.
v

v1ad

pre 2 meseca

@Feix Hvala na odgovoru. @Prdoje Nisam ni mislio da su nepravilno napisali, nego sam pitao za to slovo, davno sam ucio ruski. Znam da postoji to slovo, ne znam koliko se koristi i da li se ikad upotrebljava kao prvo slovo u reci.
D

Dr Kovačević

pre 2 meseca

Ovi prodaše sve što valja! Klub bez ikakvih sportskih ambicija. Siguran sam da se neće plasirati u plej of! Dolazi im po 200 gledalaca na stadion! Čak i rođeni Voždovčani sve više navijaju za Partizan i Crvenu Zvezdu, a sve manje za svoj klub iz kraja! Dečurlija voli masu navijača, i borbu za trofeje, a ne osrednjost!
v

v1ad

pre 2 meseca

Zato sto nemaju sportske nego kratkorocne poslovne ambicije.
Č

Četnici Jug i Sever

pre 2 meseca

Srbija i Beograd vole samo Partizan i Crvenu Zvezdu! Tako je još od 1945. Ostali klubovi su beznačajni!
T

Troglavi Dzo

pre 2 meseca

@Četnici Jug i Sever Beograd voli ta dva polit-biro kliba, Srbija NE! Ne ide ti to "cetnici", a ljubis i kunes se u petokraku na grbu blizanaca.
k

kikoman

pre 2 meseca

zato ih je napustio jedan od najperspektivnijih trenera u srbiji, zato su zaposlili pocetnika, jer niko nije hteo da ih uzme...e rasprodacemo sve sto vredi, ulozicemo nula evra, imas ovu decu pa napravi neki rezultat...
M

MarkoR

pre 2 meseca

U bivšoj Jugi. svi su oni imali svoje gledaoce. I Voždovac, Čuka, Sindjelić, Hajduk sa Liona, Zvezdara. Igrao se lepsi fudbal nego u prvoj ligi- Svi smo mi navijali za Zvezdu i Partizan, ali pre podne odemo njih da gledamo. Zaborqvio sam OFK Beograd, uvek je imao po 5.000 gledalalaca, od kojih su mnogi bili Zvezdaši i Partizanovcci.
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Steta, vredi bar duplo vise ako ne i milionski transfer. Odlican Posao Vozdovca, dovode mlado za dzaba, afirmisu i prodaju za obetsecenj ai to u fine klubove i fine lige, dizu renome kluba, samo da malo vise cijene to sto imaju mislim na cijenu samih igraca. Vec spreman da ga naslijedi na terenu je Matija Mitrovic, ekstra mlad igrac, 19 godina... Svaka cast za Vozdovac.
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Matija je sin Marka, kumić Veljka Paunovića! Dobro dete!
д

д.г.

pre 2 meseca

За кога год добију понуду они продају па било каква да је понуда. Приватни је клуб и могу да раде шта хоће али ако овако наставе завршиће у другој лиги. Толико о томе да је приватизација решење. Решење је деоничарско друштво. Продати у 22. години најбољег играча за ову цифру је смешно. По принципу дај шта даш.
Z

Zunzara

pre 2 meseca

Ugledaju se na blizance, pa prodaju sta god im padne pod ruku.
S

Sega89

pre 2 meseca

Hoće li neko ostati u Voždovcu??
G

Grajkula

pre 2 meseca

Pitanje ko zna, ko je upucen.. Jel tolika nemastina da moraju da prodaju sve zivo? Kako su krenuli, vec su se opredelili za plej aut..
Z

Zvlat BG@Grajkula

pre 2 meseca

@Grajkula – Pogrešno! Nije tekst posvećen imovnom stanju Voždovca, već žalosnom poslovanju Zvezde i njenoj kadrovskoj politici i ignorantskom odnosu menadžmenta Zvezde, gde su mladi igrači Zvezde potcenjeni i omalovažavani. Na primeru odličnog Bogdana Jočića se oseća nadmeni prezir prema igračima iz sopstvene škole. Mladi igrači Zvezde, unazad 10 godina, su primer stradanja i poniženja! Nije Barak Bahar smenjen zbog loših rezultata, već zbog činjenice da je počeo da promoviše mlade igrače Zvezde, što se kosi sa glavnim opredeljenjem ovih slepaca iz Zvezde, inače velikih afro-fanatika! Nije u pitanju razlika u konceptu, već strah da će im se ugroziti njihovi lukrativni poslovi (ugradnja u ugovore)! Oni brinu o Zvzdi koliko i ja o Liverpulum ili Bajernu!
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Kradljivče nika, baš si u naletu! Esej za esejom!
В

Втб

pre 2 meseca

Срећно мали и памет у главу, моја фудбалска каријера се завршила кад сам "потписао" за Рубин, крушевачки.
A

Asad

pre 2 meseca

Kad bi Ronaldo probao Vinjak, vjerovatno bi ti pozavidio na karijeri :)
A

Angelinho11

pre 2 meseca

Dobar igrac, slican kalibar Burmaza u smislu igrackih kvaliteta, moze da napravi solidnu karijeru u ligama petice! Srecno!