Voždovac pregovora sa Vošinom decom

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.09.22. | 14:08

Mihajlo Nešković i Vlada Novevski potencijalna pojačanja Zmajeva

Solidne igra demonstira Voždovac u okviru ovogodišnjeg prvenstva Mozzart Bet Superlige Srbije. Zmajevi su zabeležili četiri pobede u poslednjih pet kola, i možda najavili stidljivu kandidaturu za izlazak na evropsku scenu.

Ipak, žele Voždovčani da se pojačaju u finišu letnjeg prelaznog roka i oforme još jači tim. A prema saznanjima Mozzart Sporta na meti kluba iz Zaplanjske je tandem Vošine dece, Mihajlo Nešković i Vlada Novevski.

Izabrane vesti

Prvi Mihajalo Nešković je već dugo prisutan u seniorskom timu Vojvodine. Istina, bez značajnije minutaže. Posle kaljenja u Inđiji, vratio se u matični klub za koji je ove sezone odigrao 297 minuta. Uglavnom ulazeći sa klupe.

Jasno je da Nešković ne može da računa na ozbiljnu minutažu kod Milana Rastavca, pošto su na krilnim pozicijama neprikosnoveni Iv Baraj i Veljko Simić.

Nešković je do sada uglavnom šansu dobijaju sa klupe, upisao je asistenciju u drugom kolu Mozzart Bet Superlige protiv gradskog rivala, Mladosti Gat.

Vlada Novevski se isticao golovima u omladinskoj kategoriji. Međutim, iako ispunjava bonus uslov (rođen 2002 godine), ove sezone nije dobio šansu u prvom timu. Do sada je odigrao 29 mečeva za Staru damu, i upisao tri asistencije.

Voždovac bi finiširanjem ovih transfera nastavio trend dovođenja mladih igrača, pošto su trenutno u fokusu Miloš Pantović i Borisav Burmaz.


tagovi

Nikola Puača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara