Mateja Bubanj (©Starsport)
Mateja Bubanj (©Starsport)

Voždovac se pojačao mladim cenfarforom Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.01.24. | 14:52

Novi početak na krovu tržnog centra

Jovan Mijatović je bio hit jeseni i jedan od najtraženijih mladih srpskih igrača u januarskom prelaznom roku, ali Mateja Bubanj je prvi povukao nogu i napustio Ljutice Bogdana. Istina, za njega nisu stizale milionske ponude i on neće moći da bira u koju će evropsku ili drugu ligu, ali će barem u dresu Voždovca pokušati da ostvari fudbalske snove koje u Crvenoj zvezdi nije mogao.

Kako saznaje Mozzart Sport, centarfor Zvezdinog omladinskog tima je već napustio klub sa Topčiderskog brda i potpisao ugovor na tri po godine sa Voždovcem.

Izabrane vesti

To neće biti prvi dodir Mateje sa seniorskim fudbalom, pošto je u sezoni 2021/2023 bio na pozajmici u Grafičaru i u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije postigao šest golova. Prethodno je dominirao u kadetskoj ligi sa 32 gola i 10 asistencija na 26 utakmica, ali to je ipak – dečji fudbal.

Pred početak ove sezone Zvezda ga je vratila kako bi pomogao u Ligi šampiona za mlade. Tamo se ipak nije upisao u listu strelaca, dok u Omladinskoj ligi Srbije jeste postigao sedam golova uz četiri asistencije, ali je očigledno procenjeno da on nije budućnost crveno-belih.

Voždovac je već po navici nanjušio šansu i rešio da pokuša da progura još jednog otpisanog talenta večitih. Ne bi Mateja Bubanj bio prvi kome je to uspelo na krovu tržnog centra.



tagovi

Mateja BubanjFK Crvena zvezdafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara