Mitić (©fkvozdovac)
Mitić (©fkvozdovac)

Voždovac stiže na Marakanu sa novim trenerom: Debi ne može da bude lepši

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 16:28

Poručuje Nikola Mitić

Kao bomba je odjeknula vest da je Voždovac ostao bez trenera Marka Savića devet dana pre početka prolećnog dela prvenstva. Šansu da vodi Zmajeve dobio je mladi Nikola Mitić, koji će imati priliku da debituje za kormilom Voždovca protiv Zvezde na Marakani.

Mlad trener i još mlađi sastav, oslabljen odlascima Burmaza i Zečevića. Ipak, Mitić jedva čeka da utakmica krene.

Izabrane vesti

“Što se tiče mog debija, lepši ne može da bude. Za svakog trenera i igrača su utakmice protiv dva srpska najtrofejnija kluba uvek idealna prilika za dokazivanje, pa će tako i ovaj meč biti motiv za moju ekipu i mene da se pokažemo u što boljem svetlu. Voždovac nastavlja da gaji isti stil i način igre, kod kuće i na strani, te se nadam da će svi gledaoci moći da uživaju u dobroj utakmici i svemu što smo pripremili da pokažemo u subotu”, rekao je Mitić za klupski sajt.

Voždovac je jesenas napravio senzaciju pobedom nad Zvezdom na Krovu (3:2), tako da je veliki dužnik crveno-belima.

“Ovi momci su dokazali da mogu da se nose sa Zvezdom. Za razliku od prve utakmice, podloga ali i ambijent će biti drugačiji, ali to nije nešto što nismo iskusili ranije. Ekipa će se adaptirati, pripremamo se za to. Iako smo analizirali igru i naravno drugačiji sistem koji promena trenera u protivničkoj ekipi nosi, fokusirani smo na svoju igru i izaći ćemo im na crtu hrabro i s verom u sebe”, poručio je strateg Voždovca, Nikola Mitić.


tagovi

fk voždovacFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara