Pantić (© FK Partizan)
Pantić (© FK Partizan)

Vraća se Danilo Pantić: Spreman za debi u 2022.

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.22. | 10:49

Vezista otputovao sa ekipom u Keln, razmatra se da igra protiv Voždovca

Osmeh na licu Danila Pantića. Konačno. Tmurni period u karijeri kreativnog veziste je završen. Devet meseci se borio sa povredom kolena i konačno iz nje izašao kao pobednik.

Pantić se vratio u trenažni proces pošto je zalečio povredu prednjih ukrštenih ligamanata (jednu od najtežih u sportu) zarađenu zimus na kontrolnoj utakmici sa Istanbul Bašakšehirom tokom priprema u Turskoj. Propustio je kompletan prolećni deo sezone i početak nove, ali se stavio na raspolaganje stručnom štabu i relano je očekivati da njegova prva takmičarska utakmica u 2022. usledi ove sedmice.

Izabrane vesti

Sa ekipom je krenuo put Kelna, međutim, s obzirom na dugo odsustvo i zahtevan ritam kakav se očekuje u četvrtak možda nije realno da se pojavi na terenu bundesligaša, ali Gordan Petrić je želeo da bude uz tim i tako se spremi za naredno gostovanje, u nedelju na krovu Tržnog centra „Stadion“, protiv Voždovca, kad je Parnom valjku biti potrebni sveži igrači, posle duela sa Nemcima.

Imao sam nedavno i manji problem sa primačem, pa nismo želeli da rizikujemo. Idem sa ekipom u Kelnu, trenirajući punim intenzitetom, ali nije realno da budem na klupi. Već protiv Voždovca ću biti u protokolu, možda i dobijamo manju minutažu“, precizirao je Pantić.

Stručni štab će njegovim povratkom na teren proširiti arsenal u ofanzivnom, dok će u najistirenijem delu tima moći da se osloni i na Andriju Pavlovića. Napadač angažovan letos je, takođe, dugo bio van ritma, jer se povredio na jednom od početnih treninga po dolasku u klub, ali je u nedelju debitovao za crno-bele protiv Vojvodine i meč sa Kelnom biće prvi evropski na kome će Gordan Petrić moći da računa na nekadašnjeg reprezentativca Srbije.


tagovi

Danilo PantićAndrija PavlovićLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara