Vranjanci pobegli sa dna, slavlje na Novom Beogradu posle dužeg vremena

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.20. | 15:02

IMT prekinuo post od šest prvenstvenih mečeva bez pobede trijumfom nad Jagodinom (2:0), Sloga ponovo u krizi

Dinamo se konačno probudio. Današnjom pobedom od 3:1 (3:0) nad Slogom u 14. kolu Prve lige Srbije, drugom uzastopnom u prvenstvu, Vranjanci su pobegli sa dna tabele i možda, ukoliko trenutno poslednja dva tima na tabeli, Zemun i Sremska Mitrovica, ostvare pobede u ovoj rundi, tamo će se ponovo naći upravo kraljevačka ekipa.

Čak i da ne preuzme fenjer, današnji susret potvrdio je da se Sloga ponovo nalazi u rezultatskoj krizi. Taman što su na prelazu iz septembra u oktobar vezali tri pobede, Kraljevčani već četiri kola ne znaju za trijumf. S druge strane, Dinamo je iskoristio loše raspoloženje gostiju i već na isteku pola sata igre, sa tri gola, rešio pitanje pobednika susreta. Fudbaleri Sloge uspeli su da pogotkom sredinom drugog dela ublaže poraz.

Izabrane vesti

U istom terminu IMT je na Novom Beogradu savlao Jagodinu 2:0 (1:0), prekinuvši niz od šest mečeva bez trijumfa u prvenstvu, odnosno četiri na svom terenu. Domaćin je golove postizao u najboljim mogućim trenucima, u poslednjim minutima prvog i drugog dela, čime je ubio moral Ćuranima.

Jagodina nije u najboljoj formi, treći uzastopni meč nije slavila, a u narednom kolu joj u goste stiže zahuktali Radnički iz Pirota.

PRVA LIGA SRBIJE – 14. KOLO

Petak

Dinamo Vranje - Sloga 3:1 (3:0)

IMT - Jagodina 2:0 (1:0)

Subota

13.00: Grafičar - Železničar P.

18.00: Borac 1926 - Zemun

Nedelja

13.00: Kabel – Trajal

13.00: Radnički P. - Budućnost D.

13.00: Radnički SM – Dubočica

13.00: Žarkovo - Loznica

Ponedeljak

13.00: Radnički 1923 – Kolubara



tagovi

Prva liga SrbijeDinamo VranjeSloga KraljevoIMTJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara