Ilustracija (@Shutterstock)
Ilustracija (@Shutterstock)

Vranjanci za beg sa začelja

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.20. | 08:39

Derbi donjeg dela tabele Prve lige Srbije igra se na stadionu Jumko. Dinamo pobedom u Čačku najavio bolje dane. Sloga opet u lošoj seriji. IMT odličan u Kupu Srbije, ali u prvenstvu šest mečeva bez pobede

Posle 14. kola Prve lige Srbije, Dinamo bi konačno mogao da prepusti „fenjer“ nekom drugom. U ovom slučaju baš Slogi iz Kraljeva, današnjem rivalu (13.00) na stadionu Jumko. Oba tima do kraja sezone očekuje grčevita borba za prvoligaški status.

Kraljevčani imaju dva boda više od Vranjanaca. Imali su dobru seriju, pobegli sa dna tabele, ali u poslednja tri kola samo dva boda na kontu za povratnika u Prvu ligu. Dinamo je do prošlog kola imao samo bod na šest gostovanja, ali je iznenađujuće pobedio Borac u Čačku sa 1:0 i najavio bolje dane. Četa Dragana Antića ima priliku da veže i drugi trijumf i konačno ne bude na poslednjem mestu u drugoligaškoj konkurenciji.

Izabrane vesti

Dinamo ima dve pobede i četiri poraza na svom stadionu, dok je Sloga sa gostovanja samo jednom donela tri boda. Kraljevčani u poslednje vreme igraju tvrde mečeve na mali broj golova. Na pet vezanh utakmica Sloge dolazio je tip 0-2.

Ni odlazak Zorana Rendulića sa kormila Traktorista nije trgao fudbalere beogradskog tima. Jedini su drugoligaši koji su stigli do osmine finala Kupa Srbije, ali u prvenstvu IMT je šest utakmica bez trijumfa. Debitant u drugoligaškoj konkurenciji danas (13.00) igra na svom terenu protiv Jagodine, koja je u vrhu tabele i mogla bi da se umeša u borbu za povratak u elitu.

Beogradski tim nije pobedio kod kuće već četiri utakmice u nizu, dok Ćurani stižu u prestonicu posle dve vezana remija. Jagodina može da se pohvali da prima mali broj golova - 10 na 13 utakmica. Samo je Kabel manje puta vadio loptu iz mreže, samo šest. Na poslednjih šest utakmica gostiju na pet je dolazio tip 0-2, pa i na Novom Beogradu treba očekivati tvrd meč sa malim brojem pogodaka.

PRVA LIGA SRBIJE – 14. KOLO

Petak

13.00: (1,60) Dinamo V. (3,60) Sloga (5,70)

13.00: (1,90) IMT (3,30) Jagodina (4,00)

***kvote su podložne promenama

Subota

13.00: Grafičar - Železničar P.

18.00: Borac 1926 - Zemun

Nedelja

13.00: Kabel – Trajal

13.00: Radnički P. - Budućnost D.

13.00: Radnički SM – Dubočica

13.00: Žarkovo - Loznica

Ponedeljak

13.00: Radnički 1923 – Kolubara



tagovi

IMTJagodinaDinamo VranjeSloga KraljevoPrva liga SrbijeSrbija 2Srbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara