Komentari na vest

VREME JE

S

Statler

pre oko 3 godine

Šteta što nema publike, bio bi pun stadion.
a

apis87

pre oko 3 godine

Kad nismo dobili 20 godina ne vidim zasto bi i sada.Nismo nista bolji danas nego svih predhodnih godina?Vreme je bilo i da odemo na Evropsko pa nismo.Pisemo kao da smo dobili Piksija na terenu a ne kao selektora ili kao on je sada dosao i fakticki mozemo sve.A na samom terenu sasvim druga prica.

Немања Земун

pre oko 3 godine

Некако се намеће 0:0.Али идемо на победу.
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Bod bi bio kao kuća. Ne znam koliko je realno da ih dobijemo, dva puta su nas nagulili na prošlim kvalifikacijama, pa nedavno čak četiri komada dali na Marakani, tukli Italiju i Holandiju prošle godine, osvojili prošlo Evropsko prvenstvo, ipak su onislični Brazilu.
b

bruka

pre oko 3 godine

ali sve je to na misice, dali nam cetiri komada ali isto tako bilo 3:2 u jednom trenutku, i oni vise prolaze na kvalitet, koji je pored Francuza, neverovatan
d

dr esex

pre oko 3 godine

ne volim spance,portugalce,talijane i ostale glumce i folirante posebno ako igraju atomski fudbal..boze pomozi nam veceras..
N

Nikola44

pre oko 3 godine

Dmitrovic - Ristic, Milenkovic, Pavlovic, Mladenovic - Gudelj, Sergej MS, Kostic, Tadic - Vlahovic, Mitorvic. Drugo poluvreme ulazi: Jovic, ako gubimo. A Grujic ako vodimo.
M

MaloVise

pre oko 3 godine

Na stranu sve, treba vise ovakvih tekstova, da se podigne moral, stvori nesto. Do sad smo slusali ove floskule uvijek. Svidja mi se slektorovo razmisljanje, makar javna drskost. Imamo i mi arsenal oruzja, kakav god, mozemo. Vrijeme je.
a

apis87

pre oko 3 godine

Nemoj pogresno da me shvatis ali bar gomilu ovakvih tekstova svake godine u svim kvalifikacijama i pred svaku utakmicu citamo i pisemo o podizanju morala.A kad cemo poceti da igramo?Nije bilo puno boljih fudbalera od Piksija ali selektora i trenera jeste.Kad nam je po pisanju medija selektor najveca zvezda u reprezentaciji gde su nam onda fudbaleri?
h

hahahahahha

pre oko 3 godine

Vels je bio prbi sesir i dobili smo ih
N

Nindza

pre oko 3 godine

@hahahahah cini mi se da je bilo 6:1 za nas tada na Marakani.Jos stavili Francuska 2008 hahaha,a Francuska je bila 1998.
S

SvemirkoCG

pre oko 3 godine

U prvom poluvremenu špicevi Vlahović-Jović u drugom poluvremenu Vlahović-Mitrović!
F

Francuski buldog

pre oko 3 godine

Mi smo narod krajnosti,ili preziremo ili idealizujemo bez svake mere.Portugal je apsolutni favorit i 1 bod bi bio kao kuća pogotovo što nemamo odbranu.Svi su zaboravili prvo poluvreme protiv Iraca i prvi šut na gol u 40 minutu na našu sreću u Irsku mrežu da se to nije desilo teško da bi smo uzeli više od boda.Mi smo po kvalitetu negde između 20 i 24 mesta u Evropi,znači goli prosek,tu negde između c i b grube Lige Nacija i ovaj podatak da nismo pobedili nikog iz top-10 reprezentacija četvrt veka dovoljno govori.
K

Kakakkakakak

pre oko 3 godine

A Nemacka SP 2010?
O

Ospiti

pre oko 3 godine

Nismo dobijali najbolje, ali nismo ni klasa od tima kao kasnih '90-ih kada je Piksi nosio prelepi plavi dres nesrećne a od sveta čak i nepriznate SR Jugoslavije (nije bila član UN, kao danas Kosovo). Samo jednom sam gledao tog čoveka uživo, imao je 33god, protiv Nigerije u Beogradu (3:0). Nema tog video klipa na YT ili statistike koja može da dočara magiju, svaki dodir, svaki potez, prosto mu nisi mogli ništa snažni, i tada strašni Nigerijci. Kasnije sam video uživo onaj Real protiv Partizana, kao i mnogo derbija Inter-Milan gde su od 2005. do 2012. prodefilovale najveće zvezde savremenog fudbala, ali Piksi je na mene ostavio jedan od najjačih utisaka. Naravno, svako pripada svom vremenu, tada se manje trčalo i fudbal je bio pun umetnika, od Maradone do Đalminje... Nadam se da današnji selektor može da pronađe tu esenciju, tu notu magije, jer samo tako i možemo protiv ovog Portugala, koji je toliko bolji od nas.
D

Dacha Zvezda

pre oko 3 godine

Tu tekmu se BAS IGRAO!! Delio lopte ko bombone, driblao.. Meni ostalo u pamcenju, lopta unapred, u 16terac, dodavanje petom na 15m daljine... U nogu!!!!?? Danas bekovi AKO pogode kod nabacivanja peterac, slave...
G

Gost76768

pre oko 3 godine

Steta sto nema navijaca odavno se nismo prepalili na neku utakmicu
S

Saleks

pre oko 3 godine

Da su kvalitetniji, kvalitetniji su, ali verujem da možemo do pozitivnog rezultata pre svega zbog Piksija, energija mu je takva, takav je bio i kao igrač, takav je i kao trener, neka daju sve od sebe i bez obzira na rezultat neće im niko ništa zameriti, ja se nadam pozitivnom rezultatu.
a

as

pre oko 3 godine

"Novi selektor, nova energija, novo vreme. " - novi selektor? Na papiru. Nova energija? Teško. Novo vreme? 2021. zamenila 2020.
S

SvemirkoCG

pre oko 3 godine

Srbija - Portugal 5-2