Milorad Vučelić (©MN Press)
Milorad Vučelić (©MN Press)

Vučelić: Molim vas, smenite me; Skupština: Nećemo

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.23. | 18:37

Prvi čovek kluba ponudio da bude razrešen dužnosti, što nije prihvaćeno

Burno je bilo na vanrednoj sednici Skupštine fudbalskog kluba Partizan.

Prvo je sastanak počeo sa zakašnjenjem, kasnije je predsednik kluba Milorad Vučelić verbalno napao deo navijača koje je okrivio da su delimično odgovorni za posrtanje kluba, govorio je i o dugovima Parnog valjka ustanovljenih po njegovom dolasku na vrh, otkrio je zatim i da je obezbeđena i evrolicenca za narednu godinu, a takođe je govorio i o mogućnosti da ode sa funkcije koju obavlja.

Izabrane vesti

"Osećam veliku odgovornost za situaciju i ambijent u kojem je Partizan, jeste mi velika čast što sam na čelu FK Partizana i legalno na čelu SD Partizan. To mi je u 70 godina ljubavi prema Partizanu veliko priznanje. Znam koliko me ljudi voli i poštuje, krivice nemam, ali zbog velike odgovornosti u situaciji u kojoj se Partizan našao, prvo vas molim da usvojite izveštaj i prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan", poručio je Vučelić i dodao:

"Legalno biran, legalno razrešen. Ostavke nisu moj stil ponašanja. Uvek sam razrešavan ili smenjivan. Zato vas iskreno molim da prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan", rekao je prvi čovek kluba posle čega je prenos ugašen.

Ubrzo zatim iz kluba je stigla potvrda da je Skupština odbila Vučelićev predlog da bude razrešen dužnosti, kao i da je dobio puno poverenje za dalji rad i vođenje kluba.

Partizan u ovom trenutku ima 19 bodova minusa u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu i nalazi se na trećoj poziciji tabele Mozzart Bet Superlige.


tagovi

Milorad VučelićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara