Igor Vujačić (©MN Press)
Igor Vujačić (©MN Press)

Vujačićev gol broj dva: Umem ja i nogom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.10.22. | 10:24

Štoper crno-belih doneo pobedu protiv Napretka

Kada navijač Partizana koji nije gledao utakmicu pročita da je strelac Igor Vujačić, odmah zamišlja scenu kako štoper crno-belih u skoku nadvisuje rivale i glavom šalje loptu u mrežu.

Uglavnom je bivalo tako otkako je kršni Crnogorac stigao u Humsku u leto 2019, ali dešavali su se i „incidenti“ kada je nogom slao fudbal golmanu iza leđa.

Izabrane vesti

Mnogo je bitnih pogodaka dao Vujačić do sada u dresu Partizana, od onog u Santa Klari koji je Parnom valjku sačuvao šanse za prolaz, pa do gola u penal seriji za prolaz protiv Sočija. U taj krug važnih ušao je i ovaj protiv Napretka u Humskoj, za pobedu od 1:0, koja je sačuvala crno-belima niz pobeda i ostavila ih na pet bodova zaostatka za večitim rivalom.

Mrežu Kruševljana Vujačić je zatresao – nogom. Jedan od tih „incidentnih“ golova...

„Dan pre utakmice sa Napretkom sam na treningu postigao neke golove da su se saigrači hvatali za glavu. Videćemo, ako bude prilike i rezultat to bude dozvoljavao, šef će mi dati da šutnem i neki slobodan udarac. Pokazao sam da mogu i nogom da dam gol, ne samo glavom“, pričao je Vujačić dan posle za klupski sajt.

Asistencija ide na račun kapitena Uroševića, kojem je Vujačić probao kasnije da se oduži istom merom.

Trudimo se da dodamo loptu onom ko je u boljoj poziciji. Imao sam i ja u drugom poluvremenu situaciju gde sam mogao da šutnem, ali hteo sam da se revanširam Čakiju. Međutim, protivnički igrač se pojavio ispred mene i malo sam lošije zahvatio loptu“.

Koliko zbog gola, zadovoljan je Vujačić i što je odlično odradio njegov osnovni deo posla: Partizan nije primio pogodak.

Rekli smo pre utakmice da moramo u tome da uspemo, tako se podiže samopouzdanje“.

Odmora nema, već u nedelju kreće drugi krug Mozzart Bet Superlige, u Humsku stiže Javor.

Biće teže nego u prvom kolu. Igramo utakmice na svaka tri dana. Nadam se da ćemo slaviti“, poručuje Igor Vujačić, koji je saldo u sezoni podigao na dva postignuta gola i dve asistencije. Ali i na još jedan meč sa sačuvanom svojom mrežom. 



tagovi

Igor VujačićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara