Iz arhive: Vukašin Jovanović u dresu Bordoa (©AFP)
Iz arhive: Vukašin Jovanović u dresu Bordoa (©AFP)

Vukašin Jovanović čeka rasplet karijere u Bordou

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.20. | 18:44

Srpski štoper će uskoro saznati da li ga čeka i kakva budućnost u klubu

Dosadašnje vreme Vukašina Jovanovića u Bordou nije bilo nimalo jednostavno. Od njegovog definitivnog transfera u poznati univerzitetski grad posle dobro odrađene šestomesečne pozajmice, nekadašnji zlatni Orlić nikako ne uspeva da pronađe svoje mesto u prvom timu i startnoj postavi.

Bordo je, doduše, godinama u krizi identiteta i od momenta kada je Jovanović došao, izvršeno je čak šest promena trenera, a Žan Luj Gase je pre nepune tri sedmice preuzeo kormilo od Paula Souze. S Gaseom se u klub vratio i nekadašnji igrač Alen Roš, koji je preuzeo ulogu sportskog direktora. Novi sportski sektor namerava da postavi Žirondince na stabilne noge i vrati klubu stari sjaj, a jedna od obaveza je da se razreši i misterija Vukašina Jovanovića. Kad god bi igrao, a prošle sezone se u igri našao jedanaest puta, ostavljao je solidan utisak, ali to mu nije pomoglo da se ustali.

Izabrane vesti

Zato je Jovanović dogovorio sa Rošom da u narednim danima obave razgovor kako bi se razjasnila njegova pozicija u timu. Francuski mediji tvrde da Vukašina Jovanovića “niko ne tera iz kluba“, ali isto tako “nema ni naznaka da će se razgovarati o novom ugovoru“. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ušao je u poslednju godinu ugovora i jasno je da želi da zna da li je u planovima novog šefa stručnog štaba ili ne, odnosno da li na vreme da traži novu sredinu ako za njega nema mesta.

Dok se razgovori ne dogode, Jovanović će imati priliku da se na treninzima dokaže Gaseu i tako pokuša da se izbori za bolji status u ekipi i možda čak novi ugovor. Dok se situacija ne razjasni ostaće “ni na nebu, ni na zemlji“...



tagovi

Vukašin JovanovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara