Ivan Vukomanović (©Youtube/Kerala Blasters)
Ivan Vukomanović (©Youtube/Kerala Blasters)

Vukomanovićeva Kerala brani gol prednosti za finale Superlige Indije

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.22. | 12:33

Kerala Blasters dočekuje Džamšedpur u revanš meču polufinala i ima 1:0 iz prvog sukoba

Tron indijske Superlige dobiće uskoro novog vladara. Prošlogodišnji šampion Mumbaj Siti nije stigao do plej-ofa, gde četiri tima vode ljute bitke za finale. Posle prvih duela polufinala Kerala Blasters i Hiderabad se nalaze u odličnoj poziciji i samo treba da odbrane pobede nad Džamšedpurom, odnosno ATK Mohun Baganom.

Džamšedpur je u teškoj situaciji pred današnji revanš meč polufinala Superlige protiv Kerala Blastersa. Možda zaostaje je "kratak" samo za jedan gol posle poraza u svom domu od Blastersa u prvom meču (0:1), ali ima ogroman zadatak na gostovanju samouverenom i snalažljivom rivalu kojeg sa klupe predvodi srpski strateg Ivan Vukomanović.

Izabrane vesti

Čelični momci moraju da se brane čvrsto, jer rano primljen gol bi mogao da bude katastrofalan. Ujedno, treba da postignu najmanje jedan pogodak i da koriste šanse, jer su u prvom duelu igrači Ovena Kojla imali tri čiste prilike pre nego što su Blastersi poveli udarcem Sahala Samada u 38. minutu. Danijel Čima Čukvu je bio "kriv" u dva navrata. Džamšedpuru je potreban bolji učinak Nigerijca, koji je postigao sedam golova na 10 mečeva pošto je prešao iz Ist Bengala sredinom sezone.

15.00: (3,50) Kerala Blasters (3,35) Džamšedpur (2,00)

Govoreći uoči utakmice, trener Džamšedpura Oven Kojl rekao je da će strategija njegove ekipe ostati ista."Nećemo menjati naš pristup. Svako ko gleda Džamšedpur zna da svaku utakmicu idemo sa pobedničkim mentalitetom i moramo da pobedimo u ovom meču ako želimo da prođemo u finale, a da bi se to desilo, moramo da postignemo gol", rekao je Kojl.

Što se tiče Blastersa, nadaće se da će talentovani kvartet koji je u formi nastaviti svoj izuzetan niz. Adrijan Luna, Alvaro Vaskez, Horhe Perejra Dijaz i Samad postigli su 27 od 34 pogotka svog tima.

Ivan Vukomanović, trener Kerala Blastersa, istakao je da će rezultat prve utakmice imati malo uticaja na revanš. "Nećemo ni da gledamo poslednju utakmicu, čak ni taj rezultat 1:0. To nam ne daje nikakvu garanciju, nikakvu sigurnost za utakmicu. Ovo je nova utakmica. Novi je dan. Moramo da igramo sa punom koncentracijom i fokusiranjem na sve stvari koje želimo da postignemo i pokažemo na terenu. Počinjemo kao da je 0:0, kao da igramo finale, zapravo svaku utakmicu od kada smo započeli ovo takmičenje, tako je bilo jer ne očekujemo da će nam neko pomoći", poručio je Vukomanović.

--------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

INDIJSKA SUPERLIGA, POLUFINALE PLEJ-OFA - REVANŠI

Utorak

15.00: (3,50) Kerala Blasters (3,35) Džamšedpur (2,00) /prvi meč 1:0/

Sreda

15.00: (2,05) ATL Mohun Bagan (3,40) Hiderabad (3,35) /prvi meč 1:3/

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Superliga IndijeIndija 1DžamšedpurKerala BlastersIvan Vukomanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara