Vulić zadužio Zvezdinu sedmicu: Krstičić i ja smo slični

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.01.19. | 14:20

“Gobeljić mi prvi čestitao na transferu”, poručio 22 – godišnji vezista

Transfer je ozvaničen još posle Nikoljdana, ali je Crvena zvezda danas I zvanično predstavila Miloša Vulića. Doskorašnji vezista Napretka imaće krajnje nezahavalan zadatak da na Marakani zameni Nenada Krstičiča.

Momak rođen 1996. stigao je na Marakanu sa epitetom jednod od najboljih veznih fudbalera u Srbiji. Ipak, crveno-beli dres je nešto drugo.
Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača”, poručio je Miloš Vulić.

Izabrane vesti

Svestan je 22-godišnji vezista šta nosi igranje u crveno-belom dresu.
Naravno da znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na Marakanu”.

Vulić se osvrnuo i na to što je zadužio dres sa brojem 7, koji je do sada nosio Nenad Krstičić.

“Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača. Od novih saigrača prvi mi je čestitao Gobeljić, često smo se čuli i pre, čestitao sam mu na nekim golovima, kao i on meni. Stvarno smo u super odnosima. Gobelja mi je rekao sve najlepše o atmosferi i ostalim stvarima u klubu, što sam i zatekao kada sam došao”, dodao je Vulić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Miloš VulićNenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara