Komentari na vest

Za primer deci i lenštinama kako se radi i trči u 39. godini

b

bosko2020

pre 10 dana

Prestani o svojoj gramatici, jer je to drsko i donekle zlonamerno pisanje.Kad bi ja isao svakome sad traziti greske u pisanju, ne bi bilo kraja.Ce pohvalim je od Sojica, zato sam stavio gospodine VAZI VAZI.Sve je vise ovakvih likova kao ti, dodju i pametuju o gramatici.Id ispravljaj nesto drugo a ne soli ovdje.
a

ali zasto

pre 11 dana

Koji hvalospevi o Modricu. Da mu nije bilo Lunina u Mancesteru ne bi bilo ni ovig pristraxnkg teksta. Promadio je penal u onoj seriji ali je Lunin kadnije odbranio dva i odveo Real u polufinale
V

Vuk Karadžić

pre 11 dana

Poradi malo na gramatici!
b

bosko2020

pre 11 dana

Ne radi se o hvalospjevima tj ne zanima me novinarcici ali potcjenjivati Modrica je smjesno u svakom pogledu.Nevezano za ovu utakmicu,eto usao ti i Kamavinga skoro 20 god mladji,like se pogubio.Em spor em jucer jako los.Modric i kad dobije sansu za citavu utakmicu jest malo ih ali on to odradi bez problema za razliku od mnogo mladjih koji se vuku po terenu.Po meni i sad bi Modirc trebao prvi uci a Kros da mu bude zamena na nekoj 70 min ,primjer samo.Modric za sve njih je klasa a iza Modrica u Realu mi cak drugi valverde,bolji od Krosa,Krosa nema citanje igrre ni blizu Kao Modric.I tu se ne radi apsolutno o nikakvoj naciji,Hrvat Srbin,ma bas me briga.Ko igra dobro ce pohvalim.
V

Vazi vazi

pre 10 dana

Kaze se ja cu da pohvalim, a ne cu pohvalim, i posle zareza stavi razmak!
b

bosko2020

pre 10 dana

Ne treba ti mene da ucis,imao sam 5 iz gramatike .A ovo je sala,ce pohvalim.Jer sam se sjetio Sojica.Prosto volim ovakve likove koji dodju i sole pamet kako i sta treba da se pise.
A

Ahahahah

pre 10 dana

Da je baba muško zvala bi se Duško. Vama srbima uvijek neki ali ili da da da je ovo da je ono. Osvijestite se pa miljama ste po uspjesima od nas dobro jutro.
P

Pedja108

pre 11 dana

Citam ovde neke komentafe i kao nije to nista i ostala pljuvanja. Pogledajte nasu ligu i Natha, koji ne moze da istrci ni pritiv Radnika iz Surdulice, a ovde pricamo o polufinalu LS. I nije samo spasio gol, vec je ucestvovao kod oba gola Reala. Kod drugog je bio kljucan, osetio je gde ce lopta, presekao u vazduhu glavom, zatim kad je opet dobio loptu poslao odlican pas i to je bio gol. Ako neko ovde kritikuje Modrica, ili nema pojma o fudbalu ili je zaslepljen nacionalizmom. Bio je sinoc kljucan za preokret.
С

СА

pre 11 dana

А од тих 5-6 Реал украо бар три, тако да ај одј.... са вашим хвалоспијевима. Да је он топ играч, јесте, али да је исто тако пакшу од човјека јесте
a

aman za aman

pre 11 dana

Hajde da se pridrzimo za cinjenice a ne licna uverenja ! Modric je trenutno rezervni igrac Reala,sto govori sve?! Sve ostalo je u domenu navijackih preterivanja kojih je bilo a tako ce biti i u buducnosti;..
h

her click

pre 11 dana

Steta sto nista nisi shvatio iz ovog teksta.
K

Kakav anonimus si

pre 11 dana

Haha Luka je najbolji i najtrofejniji vezni igrač u povijesti nogometa a tko si ti nitko za tebe nezna 😉😆
b

beronbili

pre 11 dana

luka zvani nisam se video u najbitnijim tekmama “u povijesti” kad mi mesi, a pre njega grizman 2018 lokili kicmicu :) ostade krompir s reprezentacijom, nije ni ono cudo od lige nacija uspeo da uzme :)
P

Panjino

pre 10 dana

Bernobili Luka je osvojio Zlatnu Loptu, ima uskoro 6. LIGA PRVAKA, Srebrenu i brončanu medalju s Hrvatskom s Svujetskog prvenstva a što ti imaš u svom tužbom životu.Ama baš ništa anonimac jedan nebitni.
I

Ivan.

pre 11 dana

Da ga je gledao kako daje gol, to po vasoj logici niko ne bi zamerio jer ima 38 godina? Kakve gomile gluposti se ovde mogu procitati.
d

djiki

pre 11 dana

Lik igrao 15 minuta i istrcao jedan sprint. Zamisli. Novinar nije gledao mec. Istripovao da je Modric igrao od prvog minuta. Inace sigurno ne bi napisao ovaj tekst.
L

Luka Modrić10

pre 11 dana

Neverovatan igrač, i kakav trio ima Real Madrid sa Krosom, Modrićem i Valverdeom, malo ga spominju ali Fede Valverde je mnogo doprineo uspesima Reala. Modrić taman koliko treba u ovoj sezoni, ipak su mladji Čuameni i Kamavinga.
@

@Realno87

pre 11 dana

Napisi jos 400 puta da je bio ofsajd. Mozda i ubedis nekoga... ako dobro ne vidi.
s

srka

pre 11 dana

Gledao sam Pavlovića sinoć prvi put. Mogu reći da me nije impresionirao. Vidi se da je tehničko-taktički pismen i školovan. A to je i normalno jer je prošao Bajernovu školu. Lepo se kreće, dobro kontroliše loptu, nema šta, liči na fudbalera. Ali alibi igra, koju je sinoć prikazao, to je ono što me je baš razočaralo. Primiše loptu na zadnjem veznom, guraš je napred, ili povučeš ekipu gore. Tako treba da igra fudbaler na toj poziciji. On je primi na krugu na centru, pomiluje dva, tri puta i odigra prvom slobodnom igraču do sebe. I tako čitavu utakmicu. Nije ga bilo ni u defanzivi, a u ofanzivi ni slučajno. Onaj pokušaj trka u finišu meča, kada ga je sustigao Modrić, pa to je otprilike slika njegovog mentaliteta.
4

421

pre 11 dana

To sto si opisao radi centralni/kreativni vezni igrac. Ne moze svako da gura pasove napred jer ako zadnji vezni krene da deli tako lopte onda bi je gubili na svakih 10s. Danasnji fudbal je ipak malo drugacija filozofija. Ne moze svako da bude Pirlo, Sedord, Davids. Svako radi svoje, zadnji vezni osigurava lopte a ostali kreiraju.
s

srka

pre 11 dana

Dobro si rekao, ne može svako da bude Pirlo, Sedorf i Davida. Zato će on ostati samo prosek, a po fizikalijama je uz Kejna možda i najbolje gradjen igrač u ekipi. Morao bi da promeni svest o igri i da gura loptu prema Musijali i krilima, a ne da čitavu utakmicu opterećuje asistencijama bekove i centralne defanzivce.
4

421

pre 10 dana

Slazem se u potpunosti.
E

Eskobar

pre 11 dana

kvota 500 na reaal u 87 minutu hshahaha reko gazda Bajerna izgubite sad je vreme
M

Mister M

pre 11 dana

Sprint u 85. minutu, a Modric usao u igru u 69. Kakva manipulacija.
C

CroOsijek

pre 11 dana

To i meni prvo palo na pamet...da ne bi bilo zabune, Modrica smatram jednim od najvecih ikad, ali sta je trebao u ovoj situaciji? Covjek usao 15min ranije, imao dobru poziciju da stigne Pavlovica nakon sto je ne znam tko ranije dao los i dosta uranjen pas u desno. Da je imao utjecaj na igru nakon sto je usao, imao je, ali u ovoj situaciji kod loseg pasa prema istrosenom i poluozlijedjenom Pavlovicu, stvarno nije napravio neku spektakularnu stvar vrijedno ovog teksta. Ali to je tiraz, sve se mora naglasiti.
H

Hahahhaha

pre 11 dana

Luka Modrić uskoro ovaja svoju 6. Ligu prvaka i s time samo potvrđuje da je daleko najbolji vezni igrač u povijesti nogometa. Pa Luka ima više osvojenih trofeja LP nego mnogi kompleksaši ovdje pogledanih utakmica Lige prvaka na stadionu haha, ljudi koji su ogromni anonimci, koji nogomet nisu igrali osim po županijskim ligama i selima i samo se možete nakloniti najvećem ikada veznjaku u povijesti nogometa i najvećem igraču sa Balkana ikada. Biti proglašen za najboljeg nogometaša svijeta u eri Ronalda i Messija mogu samo najveći, kakav crni neki đžajić pa za njega nitko živ ne zna a za Luku Modrića zna cijeli svijet.Naklonite se najvećem momci znam da vam je Luka rak rana i njegovi silni trofejima i da vam nije lako ali koga briga za vas vi ste nebitni anonimci. Luka Modrić najtrofejniji igrač u povijesti najtrofejnijeg I najboljeg nogometnog kluba na svijetu Real Madrida, Srebreni i brončani sa Svijetskog prvenstva s Hrvatskom što nikad ni blizu nije ni jedna zemlja s Balkana osvojila niti će ikada osvojiti, 5 osvojenih LP uskoro i 6. i osvojena Zlatna Lopta. Matematika je jednostavna daleko najbolji ikada veliki Luka Modrić. 🙂🙏❤️🏆🏆🏆🏆🏆
v

vladano79

pre 11 dana

evo zabole me za Modrica
H

Hahahhh

pre 11 dana

Vladano mali zato si i tu na članku o Luki što te zaboli, ajde vozi kompleksu hahaha
S

Sedi jedan

pre 11 dana

"brončani" 😂😂😂😂😂
c

cv

pre 11 dana

i ja bi trcao za 20 miliona godisnje😂
R

Realista1

pre 11 dana

Ovako cemo jednog dana pricati da je Tadic bio najbolji igrac sveta, bolji i talentovaniji od Modrica, mada je dogurao do polufinala LS a nsjveci su mu i jedini trofeji oni u Eradivizije. Nipodistavace se Modricevo majstorstvo, 30-ak velikih trofeja, 5-6 LS, Zlatna lopta, pisace se da je Tadic bio madjionicar ali nije imao srece da igra u Realu kao Modric, Srbija je ustvari bila bolja od Hrvatske ali Hrvati su imali srece i gurao ih je vatiksn ;) To smo samo mi, a ja se stidim nasih lazi i samoobmana
n

nije to samo

pre 11 dana

u fudbalu, tako je i u privrednim granama. Stalno nas prave ludima uporedujuci nas s drugima (tu ne mislim na hrvate), pricaju da smo bolji, a narod to sve bez problema guta. Od nekad tako ponosnog naroda...
c

cule87

pre 11 dana

Takvi smo mi Srbi... Zato nas i svrbi
Д

Д

pre 11 dana

Лајмерово много лоше додавање Павловићу. Лопта са којом ништа не можеш. Нити је у простор да трчиш за њом, нити је "у ноге". И да никога није било око Павловића, и да није дотрчао Модрић, морало се ићи за овом лоптом улево :-D
b

bekrija

pre 11 dana

Vauuuuuu kakav igrac, istrcao je na svoju polovinu, dajte mu zlatnu loptu hahahaha Modric, Mesi, Nole i Dzordan!
R

Razlika dan i noc

pre 11 dana

Dzaba se mi uporedjujemo sa Hrvatima u fudbalu,nismo egal nikada bili a necemo ni da budemo. Oni su prosto majstori fudbala i za razliku od nas to pokazuju rezultatima,sto sa reprezentacijom sto individualno sa klubovima. Evo ih 13.godinu zaredom u finalu LS,nas nigde nema. Oni osvajaju a mi pricamo. Oni kazu OSVOJIO JE HRVAT, zato sto jeste, a mi kazemo TREBALO JE DA OSVOJI SRBIN mada nije
l

luki

pre 11 dana

Nama tu mnogo pametovanja, ili znas da igras ili ne znas, ovaj covjek zna kako se igra fudbal.
A

Ako cemo realno

pre 11 dana

Igrati 17 godina na najvisem nivou u KONTINUITETU, osvajati LS 5-6 puta, Zlatnu loptu, biti najbolji igrac Svetskog prvenstva, najbolji igrac sveta i Evrope sluzbeno, osvajati sp medalje sa zemljom manjom od 4 miliona…e takvi se retko radjaju…a onda staviti u istu recenicu nekog Dzajica ili bestrofejnog Piksija koji su trajali koliko i sneg u martu , to mozemo da vidimo samo na srpskim sajtovima, nigde vise
B

Bravo čovik

pre 11 dana

Svaka ti čast majstore za ovaj komentar još ima dobrih i normalnih ljudi bez obzira na nacionalnost, davno bolji komentar nisan pročita. Bravo a ovi drugi iskompleksirani samo nek se grizu i pate zbog komšijinih uspijeha. 🙂 Sretno svima da doguramo što dalje na EP-u ljudi. 🙏🦾🇭🇷
D

Dajbrepare!

pre 11 dana

Da jeste Jeste majstor i igracina. Al da mi smeta sto ga tako cesto dizete u nebesa Smeta mi. Ipak je on nas ljubazni komsija i svu njihovu ljubav smo osetili x puta. Nije on Djokovic nego samo DelPotro u svetu tenisa. I da njegove gestikulacije sinoc ne secam se kod kog faula kod 1:0 govore kakav je gospodin tj nije. Realu svaka cast na onom sinoc ali msm da je Bajern vise zasluzio prolaz dalje. Ali sta je tu je.
d

dr julius

pre 11 dana

Ne mlati tu.
m

mark88

pre 11 dana

Pavlovic je u tom trenutku vec bio povredjen, nije skoro mogao ni da trci, ali genije TT je vec napravio sve izmene i morao je da ostane na terenu. Plus je i to, mozda, bio razlog za njegovo sporo izvlacenje iz ofsajda kod drugog gola RM.
N

Nemac nas

pre 11 dana

Nije tacno. Kada ga je Modric otpuvao pao je ko pokosen i glumio povredu ali nikoga nije bilo briga. Zelen je Pavlovic,nista nije pokazao osim sto je dodavao unazad i prvom do sebe. Tuhel je trebalo da stavi prave i dokazane igrace u sredinu Kimiha i Gorecku, nije Nemac Pavlovic za taj nivo
l

lool

pre 11 dana

Sa ovakvom konstitucijom,na ovom nivou sve ove godine...kapa dole majstore.Sto neko rece ,nije za polemiku
N

Neboja Nele

pre 11 dana

Mocarte,prelep tekst,svaka cast. Za nas, prave ljubitelje fudbala Modric je madjionicar. Velikan sa najvecim osvojenim trofejima koje je osvojio kado jedan od najbitnijih igraca u istoriji Reala, a osvajao ih je SA ili BEZ Ronalda, Marsela,Ramosa,Krosa itd. Prosto, kada covek ode, odlazi i dominacija Reala u istoriju. Mlade zvezdice ce da se svadjaju, ego ce da im radi, izgubice pobednicki dnk koji im je dao Modric. On je srce, dusa i motor Reala
D

DP

pre 11 dana

Za ovu decu koja fudbal gledaju tek desetak godina. Ne meri se kvalitet igrača brojem trofeja koje je osvojio. Po toj logici je Karvahal najbolji desni bek u istoriji ( inače odličan igrač). Reći da je Kros najbolji veznjak svih vremena je u najmanju ruku debilizam, a što se tiče Modrića, njegova posvećenost i strast nakon tolikih trofeja koji se ogledaju u onom sprintu su za divljenje. A sad, da li je najbolji igrač sa ex yu prostora svih vremena, to je za neku drugu priču.
V

Vikomb

pre 11 dana

Covek ima zlatnu loptu u eri Kristijana Ronalda i Mesija. Nije ni za polemiku.
j

johanes15

pre 11 dana

sve tacno od a do s. trofeji su bukvalno poslednje sto se gleda kada se individualno cene igraci tog nivoa. mesi nije najbolji jer je osvojio svetsko ili ls, vec iz drugih razloga. titule su samo bonus i ne znace jista ako nisi odigrao dobro
j

johanes15

pre 11 dana

@vikomb pa? kako su 2018 igrali mesi i ronaldo? ovaj prvi bio los na svetskom, ovaj drugi prakticno nije postojao u la ligi i u polufinalu i finalu ls. sto nije bio ni u top 3 2010-2017 ili 2019+? zato sto i nije top 3 igrac u ovoj eri ni po jednom parametru.
L

Lupas druze

pre 11 dana

Pa Kanavaro je jedan od najvecih niko ne kaze da je najveci. Kao sto je Modric jedan od najvecih vezista. Ono sto ti ne shvatas je da se fudbal igre za najvece TROFEJE. A ne da budes prvi u svom selu. Ko nije osvajao najvece trofeje tipa Titula SP kao Maradona ili Pele ili 5-6 Liga sampiona kao Modric nego je sedeo na klupi Marseja, taj nema sta da trazi medju najvecima. Kapiras? Sumnjan
N

Nisi bas cist

pre 11 dana

Johanes, LAZ. Bas suprotno od toga. Cekao se Mesijev trofej SP da i sluzbeno bude najveci igrac u istoriji. Em nemas pojma em pises gluposti. Ko ce bre da pamti bestrofejnog Piksija u svetu pored legendi i velikana Mesija, Inieste, Modrica ili Zidana. Zivis u oblacima decko
j

johanes15

pre 11 dana

karvahal je osvajao sve, mnogo puta, veci je od ronaldinja maradone :) ajde produzi
j

johanes15

pre 11 dana

sluzbeno najveci ahhahahahhhahahahahha kod koga kod tebe i decaka? mesi je vec oko 2015. Bio smatran top 3 ili 4 igracem. kazem ti ramos je neuporedivo bolji igrac od kristijana ronalda, ima euro, svetsko i ls :)
S

Samo nesto

pre 11 dana

Pavlovic nema 19 nego 20 godina
M

Madridista

pre 11 dana

Madjionicar sa loptom. Neponovljivi plesac magicnog plesa na zelenim travama. Njegov mentalitet i karakter je sa drugog planeta, a to je mnogo vaznije id talenta za uspeh. Ako pogledamo koliko se on raduje pobedi, skace, vrti se, plese, kao malo dete mozemo da shvatumo jedno: Luka Modric je lud za fudbalom i fudbal je lud za njime. Poslednji romantik najlepse igre….LUKA MODRIC = FUDBAL
P

Prosto

pre 11 dana

Johanes, neznalice, Pa evo, da ne brojimo trofeje: Modric Balon d’or, SP Zlatna lopta, FIFA THE BEST najbolji igrac sveta, UEFA THE BEST nsjbolji igrac Evrope, i jos jedno 20 slicnih INDIVIDUALNIH trofeja o kojima Dzajic i slicni anonimusi mogu da sanjaju. Sta je osvojio Modric a sta Dzajic sa reprezentacijom? Nula. Cak i onda kada je sp igralo malo zemalja, a danas konkurencija nikad jaca, mali madjionicar dominira. Cuj, najbolje krilo sveta, a u nijednom svetskom izboru nije ni u top100 najboljih sveta…Modricu nije do kolena…blamiras se batice.
S

Smesni ste

pre 11 dana

Evo gledam malo svetske izbore najboljih vezista svih vremeba, vrte se Inijesta Modric Zizu Pirlo Mateus Platini ali nigde ne mogu da nadjem Dragana Stojkovica. Pokusacu na nekom domacem sajtu :)
j

johanes15

pre 11 dana

@prosto to je jedna sezona. dzajiceva 1968 jaca od modriceve 2018. i u drugoj godini bi dobio zlatnu loptu, prosto 1968. Je best imao najbolji sezonu. u svakom izboru je u top 100 dzajic, guglaj opet malo bolje lose ti ide dete :)
P

Prosto

pre 11 dana

Johanes, pa sto Dzajic nije dobio Zlatnu loptu? Kapiras li razliku izmedju “dobio” i “trebalo da dobije”…Ja mislim da se broje oni koji su je OSVOJILI…zivis u oblacima druze
j

johanes15

pre 11 dana

zato sto je best bio najbolji. zlatne lopte mozda brojis ti i deca, izvucenoniz konteksta ne vredi komentarisati. modric je 2018. bio prosecan, sem na svetskom samo sto niko nije imao dobru sezonu od glavnih igraca (pre svih mesi) ako se broje oni koji su je osvojili - kigen > zidan, ipak ih ima vise :)
C

Crespo1

pre 11 dana

Modric je najbolji igrac svih vremena na ovim prostorima bivse Juge,ko misli drugacije nije realan,e sad ovde vidim da se Kros pominje kao jedan od najboljih svih vremena,da je majstor jeste to stoji medju 10 svih vremena po meni,ali iskreno je daleko od Xavia,Inieste,Pirla,Zidana .
G

Greskaa

pre 11 dana

Kros je bolji igrac od modrica samo bez takvog pr-a
j

johanes15

pre 11 dana

pa i modric je daleko od cavija, inijeste i zidana hahah nisu uopste ista kategorija. dzajic je 1968 bio bolji od bilo cega sto je modric ikada uradio, samo je to godina u kojoj je best imao najbolju sezonu ikada i prvi trofej za engleski klub u kupu sampiona, pa je dzaja ostao bez zlatne lopte. modric je bitan igrac najboljeg kluba na svetu 2014-2024, ali nikada najbolji u istom.
P

Prosto

pre 11 dana

Johanes, Blamiras se. Niko danas ne zna ko je Dzajic vam Balkana a Modric ce za 50 ili 100 godina biti legenda i jedan od najvecih vezista svoh vremena, kao sto je vec sada. On, Zidan, Iniesta su nedodirljivi. A ti razni dzajici i piksije su bili nebitni igraci na globalnom niviu, nije fudbal balet da se ocenjuje dojam, ocenjuje se u kojem velikanu si ostavio trag i sta si osvojio, a Modrica sa uskoro 6 LS i 30 osvojenih BITNIH trofeja tesko da ce neko iz ovog dela Evrope da nadmasi
j

johanes15

pre 11 dana

@prosto blamiras se decko, fudbal se 60ih nije igrao u 3 kluba pa da svake god neki od ta 3 skoro sigurno uzima ls. dzajic nije imao nikakav dojam vec je bio zvanicno najbolji fudbaler na euru plus godinama bio najbolje krilo sveta, posle besta, upravo u izborima tih stranaca kojima se divis i za koje izmisljas da nisu culi za njega. dalje, blamiras se jer brojis titule igracima u sportu u kojem 11 plus izmene igraju za tu titulu. ne znas nista o fudbalu, tvoje znanje se svodi na ono sto se trenutno desava i brojenje nekih titula i s tobom nema sta dalje da se diskutuje.
j

johanes15

pre 11 dana

@prost samo da dodam, posto si rekao da ce modric za 50 god biti smatran jednim od najboljih veznjaka - pa dzajic se 70 god kasnije smatra jednim od najboljih klasicnih krila. izguglaj malo, nije tesko. isti su nivo, legende, ne najbolji ali velike legende na svojim pozicijama
M

Mesate kruske i jabuke

pre 11 dana

Meni je najsmesnije kada uporedjuju nekog Dzajica ili Piksija sa Modricem, doduse samo u Srbjji jer u svetu Modrica uporedjuju sa Zidanom i Iniestom. U fudbalu se ne ocenjuje po utisku, fudbal se igra za TROFEJE. Da budes legenda velikog kluba. Da te pamte i 100 godina. Da je Piksi ikada bio blizu Modricu ne bi bio japanska zvezda i rezervista Marseja nego legenda Reala sa najvise osvojenih trofeja koja kolo vidi i sa 39….takvi kao Modric radjaju se jednom u 50 godina, a svi ovi nabrojani nisu mu ni blizu i niko ih izvan Srbije ne pamti. Da prevedem, globalno su nebitni
M

Mozda ali u tvojoj glavi

pre 11 dana

Johanes, bative, Dzajic se smatra jednim od nsjboljih krila svih vremena? Hahahahaha e bas ne lepo nasmija
j

johanes15

pre 11 dana

da, dzajic se smatra jednim od najboljih krila svih vremena
2

22334455

pre 11 dana

Nema ko daih nauci da se krecu bez lopte, da se brzo oslobadjaju lopte. Ovde se deca uce fudbalu koji se igrao u prvom veku pre nove ere
D

Delija NBGD

pre 11 dana

Na stranu moje misljenje o Hrvatima, ali ovaj covek je klasa i osporavati ga, ili govoriti da je precenjen moze samo teska neznalica. Real nece pogresiti ako ga i za sl sezonu potpisu, jer on za ovih 15-20 minuta sto odigra pri kraju napravi dar mar protivniku i digne tempo Reala totalno. Isto vazi i za Krosa ako je obrnuto.
B

Baneeeee

pre 11 dana

Nagelsman u 29-oj postao trener Hofenhajma.
v

vulex

pre 11 dana

Kolarov mladji od njega
L

Lewa9

pre 11 dana

Apropo toga sto je Pavlovic bio u offside-u, ovaj trk Luke u 39.godini je nesto neverovatno u danasnjem modernom fudbalu. Ofanzivno znamo koliko je mocan i kreativan sto se igre tice ali i defnazivno je fenomenalan. I to nije pokazao samo na sinocnjem mecu vec i na brdo drugih meceva tokom prebogate karijere. Jednostavno kompletan fudbaler. Modric je definitivno u top 5 najboljih veznih igraca ikada.
j

johanes15

pre 11 dana

znaci sad je trk igraca dovoljan za pohvale? super je to sto igra sa 38, ali on objektivno nikad nije bio najbolji igrac ni u realu. od centralnih veznjaka svakako jeste u nekoliko najboljih ikad, iza Cavija, Mateusa, legendarnog Didija svakako. za sve ostale se da diskutovati
N

Ne verujem

pre 11 dana

Da,da bio je ''ofsajd''. :))))))))
q

qw

pre 11 dana

Ofsajd i jes bio. to sto ti gledas ruku je tvoje nepoznavanje fudbala. mi koji znamo pravila znamo odakle se gleda.
@

@gw

pre 11 dana

Poznavaoče pravila, valjda vidis da je stopalo Ridigera ispred njegovog ramena, gledaj noge igraca!!!
@

@qw

pre 11 dana

Ko je bio u ofsajdu?
U

UPDP

pre 11 dana

Jak gigant. Kako to da sudije bas uvek presude u njihovu korist u Ligi sampiona? Da li se JEDNOM desilo da je real ispao u LS zbog neke sudijske odluke? Mnogi navode ono polufinale '11 protiv barselone, ali, daleko je to bilo od neke ocigledne greske i kradje.
N

Nanas

pre 11 dana

Bolje receno primer koliko je kilav Pavlovic,koga nasi mediji proglasise Mesijem,kada dozvoli da ga deda od 39 god stigne u kontri 4 na 1...
R

Real Madrid15

pre 11 dana

Prelep tekst, tesko je odluciti ko je najbolji vezni u istoriji fudbala, Luka Modrić ili Toni Kros. Zamislite samo, i Luka i Toni mogu da na Vembliju ako Bog da podignu svoj 6. pehar lige šampiona! Bajern poredjenja radi u celoj svojoj istoriji ima 6! Hala Madrid
N

Ni u ludilu

pre 11 dana

Toni Kros?!
@

@niuludidlu

pre 11 dana

Naravno, Toni Kros je doktor ove igre, osvojio je vise trofeja nego npr. Mesi, kljucan igrac, pogledaj Nemacku reprezentaciju otkako je otisao iz nje (sad se vratio), nema dileme da je mozda i najbolji svih vremena! Pas za Vinisijusa u Minhenu to potvrdjuje.
N

Ni u ludilu

pre 11 dana

Ne navijam za barselonu, ali, daleko je Kros i od Cavija i Inijeste, kamoli od nekih drugih koji su na samom vrhu.
K

Kr8s

pre 11 dana

Koliko trofeja imaju zajedno Cavi i Inijesta? E toliko sam ima Kros!
N

Ni u ludilu

pre 11 dana

Cavi 32, Inijesta 35, Kros 32. Zasto imas potrebu da izmisljas? Kros ti je bolji veznjak od Pirla i Sedorfa?
0

000

pre 11 dana

Osvojio vise trofeja od Mesija a Mesi drugi u istoriji po broju osvojenih trofeja iza Alvesa?E da nema ovih Realovaca trebalo bi ih izmisliti
G

GOROSTASE

pre 11 dana

Volis Krosa jer se očigledno vidi na glavi da ti se baka igrala žmire sa Nemcima.
D

Deda ti se igra sa nemcima

pre 11 dana

Jao kako uzivamo u vasim komentarima, koliko vam je krivo sto je Real prosao! Idemo bre!
M

Mile Breberina

pre 11 dana

Od tog Toni Krosa je bolji igrac bio i Nenad Milijas kome je nezasluzeno (vise puta) izmakla Zlatna lopta samo zbog toga sto je Srbin.
p

peterbooro

pre 11 dana

Ako osvoje 6. stizu paka henta i postaju najveci igraci svih vremena zar ne? Ostavljaju iza sebe ramosa, ronalda, di stefana i maldinija! modric kros i karvahal, tri najveca igraca u istoriji igre!
k

kendisport

pre 11 dana

Hahaha pazi ovog sto poredi Krosa sa Pirlom i Sedorfom. Ajde sa Pirlom i ima neke slicnosti iako je Kros 300x kompletniji, ali Sedorf i Kros ne mogu u istu recenicu jer je to isto ko da poredis Djokovica sa Nalbandianom otprilike
N

Ne poznajes materiju

pre 11 dana

A sa kim da ga poredim? I Pirlo i Sedorf i Kros su prvo bili ofanzivni vezni, a kasnije su poceli da igraju i povucenije. Sedorf i Kros igraju u oba pravca, nisu samo kreativci, a ovde je svakako rec o najboljim veznim igracima tako da ne vidim u cemu je problem...
M

MM11

pre 11 dana

Hvala za tekst! luka je toliko velik a toliko ponizan, bez napuhanog ega, da ga uvede dvije minute kao nekog klinca, on bi i te dvije minute davao cijelog sebe
B

Burek

pre 11 dana

Mnogi naši igrači u 39. godini budu maltene treneri, a Modrić i dalje igra. Poštovanje !!!
S

Stranac1

pre 11 dana

@Burek Zlatna Lopta, Legenda Reala. Vec kad si reko pazi :Vidic zavrsio Karieru sa 34, Kolarov i Ivanovic u 36 godini. Ali dobro ima i nekih durgih primera Matic i Tadic kidaju i dalje u 35toj godini .