Komentari na vest

Za vikend debi, danas profi ugovor: Bajern veruje u mladog Srbina

A

Aj aj aj

pre 6 meseci

I Zvjezdan Misimovic je Srbin i igrao je za Bajern i ako sad neko bude pisao "ali on je igrao za Bosnu i Hercegovinu a ne za Srbiju" to nema veze Srbin je Srbin a Pasos je Pasos i Radmilo Mihajlovic je iz Foce (BiH) i nije igrao za Srbiju. Pozz
R

Randy Marsh

pre 6 meseci

Koliko "strucnjaka" u komentari. Da malo bolje pratite neke stvari znali bi da je Piksijev Japanac letos licno isao da ga gleda na pripremama Bajerna i stvar je u proceduri. Vrlo brzo ce dobiti poziv u A reprezentaciju, naravno osim ako sam ne odbije i ne odluci da ceka Nemacku sto bi zaista bilo suludo.
G

GostLazar

pre 6 meseci

Kakva procedura? Kod nas samo neke procedure. Francuska stavi Mbappea sa 18 i osvoje SP, Spanija stavi Gavija sa 18, on drzi vezni red, Italija stavi Donarumu sa 19 on im brani svuda, Nemacka stavi Musialu sa 17/18, on u startnoj postavi. Hrvati stave Gvardiola sa 20 on osvoji bronzu za SP. Britanija stavi Saku sa 20/21 on im na SP glavni igrac sa Rasfordom. Samo kod nas neke procedure i vecito neko palamudjenje. Ispasce na kraju da ga je skautirao, a on ce zaigrati za Nemacku. Imamo toliko talenata koji mogu da urade dosta za reprezentaciju, ali ne, ipak je bitno da se umesto Pavlovica, Samardzica, Stankovica, Karla Simica i ostalih zovu Racic, Djuricic, Veljkovic i ostali polovnjaci.
@

@GostLazar

pre 6 meseci

Jes ti prirodno blesav ili pijes nesto?! PROCEDURA biseru, u smislu vrlo brzo se resavaju administrativne stvari jer je momak dvojni drzavljanin i sredjuju se papiri u FIFA-i da moze da dobije poziv i debituje! Aaaaaaa mozga majko moja!
В

Вукосав

pre 6 meseci

Зовите Угринића и Малеша из Јанг Бојса, макар на проширеном списку. Немој да после буде Швајцарска их узела. Нуде се месецима Пиксију а он ни да их помене. Тврдоглав као мазга.
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Igra Bundes Ligu, trenira sa prvim timom Bajerna uz Kimiha i Musialu ali mora da ima mesta za Lazetica hahahahha komedija rep.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Cim se svideo ovom coveku sto je dosao iz Salcburga mora da ima potencijala. Odmah zvati momka za U21
J

Jagac gost

pre 6 meseci

Da ne bude kao braca Motike ,Pantovic imnogi drugi .To nije ni Zvezda ni Partizan ni ostala bratija. To je gigant svetskih razmera gde nema emocija , vec znas ili ne znas ,mozes ili ne mozes.Zato pustite momka neka se izbori za svoje minute a o reprezentaciji otom potom.Ovo pisem jer sam stekao penziju radeci na svim terenima koji su u vlasnistvu kluba kao elektronicar.
L

Lagilica

pre 6 meseci

U vlasnistvu Bajerna? Kul
c

cwwwww

pre 6 meseci

bas me zanima sta radi ovaj savez po ovom pitanju i pitanju ovih iz svajcarske,koliko mi imamo katastrofa skauting i pravnu sluzbu
T

Tubeki

pre 6 meseci

Ugrinic, Pavlovic, Bajcetic, Males umesto onih Djuricic,Racica, Lukica....
V

Veljko9

pre 6 meseci

Lukic ima 27god i igra Premier Ligu i ti njega stavis tu.. Racic i Djuricic nemaju sta da traze.
@

@Veljko9

pre 6 meseci

Moze da igra i tri PL, jednako je beskoristan igrac kao i Racic
M

Ma da bre

pre 6 meseci

Lukić top igrač
B

Babaroga

pre 6 meseci

Hoćemo ovog momka u A tim reprezentacije Srbije!!!
d

da i

pre 6 meseci

samardžić je na raspolaganju orlovima kao i mnogi drugi ali kod nas i dalje menadžeri igraju fudbal i sastavljaju timove i reprezentacije...