Zakomplikovao se transfer Boaćija: Sve će se znati u ponedeljak

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.07.18. | 08:00

Napadač iz Gane ipak više nije tako blizu Ljutice Bogdana

Već viđeni povratak Ričmonda Boaćija u Crvenu zvezdu se zakomplikovao. Kako saznaje MOZZART Sport, glavni „krivac“ za to je trener Đengsua Kozmin Olariju, koji insistira na Boaćijevom ostanku.

Đengsu u ovom trenutku ima višak stranaca, pošto brazilski vezista Ramires još uvek nije licenciran, a uprava kluba neće dozvoliti da igrač platom od 8.000.0000 evra bude u B timu.

Izabrane vesti

Brazilac bi mogao uskoro da napusti klub, s obzirom da pregovara sa Flamengom. Ukoliko oni budu pozitivno završeni, definitivno će se otvoriti prostor za ostanak Boaćija u klubu, čime bi bio kompletiran broj stranaca u Đengsuu. Na taj način bi Crvena zvezda izvesno ostala kratkih rukava.

Pošto je prelazni rok u Kini završen, tamošnja administrancija ne radi tokom vikenda, rasplet oko povratka i eventualnog transfera napadača iz Gane u Crvenu zvezdu pomeren je za ponedeljak, koji će i definitivno predstavljati dan „D“ u kompletnim pregovorima.

Boaći je u Kinu otišao u februaru ove godine za obeštećenje od 5.500.000 evra, ali se ovog leta otvorila mogućnost za njegov povratak. Tamnoputi napadač je čak bio spreman i da se odrekne 500.000 evra kako bi u narednih dana bio na pozajmici u bivšem klubu.

Foto: MN Press


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara