Žan Kristof Bajbek (©Starsport)
Žan Kristof Bajbek (©Starsport)

Žan Kristof Bajbek posle Partizana u Boliviju

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 12:17

Atletiko Palmaflor novi klub doskorašnjeg napadača crno-belih

Velika očekivanja imao je sportski sektor dok je čekao Žan Kristofa Bajbeka u Partizanu. Nažalost po crno-bele, povrede su pojele karijeru nekadašnjeg centarfora Pari Sen Žermena, koji je u Humskoj odigrao samo 262 minuta, postigao jedan gol i ovog januara napustio klub. A sada kao slobodan igrač pronašao novi angažman. I to u vrlo egzotičnoj destinaciji. Novi Bajbekov klub biće Atletiko Palmaflor, prvoligaš Bolivije.

Strašan pad za igrača koji je do pre tri i po godine igrao za PSŽ. Istina, i dok je bio pod ugovorom sa Svecima, a odigrao je tamo 53 utakmice i postigao šest golova, morao je zbog prejake konkurencije da minute sakuplja po raznim pozajmicama. Tamo su i krenule povrede i slobodan pad.

Izabrane vesti

Poslednju utakmicu odigrao je još 20. marta 2021. godine, upravo u dresu Partizana.

Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Doneće, pre svega, individualni kvalitet u postavljanju akcija. Direktan, mnogo jak na lopti, lagano rešava situacije jedan na jedan u kaznenom prostoru. Ima fantastične kretnje, eksplozivan je, i sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom, kompletan špic, bukvalno” , govorio je svojevremeno Partizanov sportski direktor Ivica Iliev.

Navijači ipak nisu mogli da se u to i sami uvere. Bajbekovo telo je prosto zarđalo.


tagovi

Žan Kristof BajbekZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara