Zaneti: Rešen je problem s Ikardijem

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.19. | 19:47

"Možemo da se okrenemo ciljevima na terenu"

Potpredsednik Intera, Havijer Zaneti, insistira na tome da je problem oko Maura Ikardija rešen. Argentinski napadač se vratio ove sedmice treninzima posle 40 dana odsustva zbog problema sa kolenom. A ta povreda se slučajno pogodila baš sa skidanjem kapitenske trake Argentincu.

Sada, kada je Lautaro Martinez povređen, moguće je da će Ikardi biti starter za Inter u nedeljnom obračunu protiv Lacija.

Izabrane vesti

O tome je pričao i Havijer Zaneti...
"Problem je rešen. Sada je najvažnije da se foksuriamo na timske najvažnije ciljeve", rekao je Zaneti i podvukao da je ta priča - završena.

Ali, morao je dodatno da objasni.
"Mnogo toga je rečeno o tome. Sada su nam potrebnija dela nego reči. Imamo još 10 utakmica i moramo da se držimo zajedno kako bismo ispunili ciljeve. Imamo veliki cilj, a to je da se kvalifikujemo u Ligu šampiona. U nedelju igramo protiv direktnog konkurenta, a to je uvek zahtevna utakmica", rekao je Zaneti.

Na kraju zaključak...
"Kada sve ovo kažem, siguran sam da će se Lućano Spaleti i momci spremiti za taj duel najbolje što mogu", rekao je Zaneti.

Poslednji put kada je Argentinac vežbao uz ekipu bio je 13. februar. Sada je ponovo na treninzima. Da li i na terenu? Poslednji meč u Seriji A Ikardi je igrao 2. februara protiv Parme.

Foto: Reuters

 


tagovi

Havijer ZanetiMauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara